The Loft Prosupex Open - Dag 1

Op de eerste dag van The Loft Prosupex Open werden reeds interessante duels afgewerkt. En ook het publiek was reeds aanwezig om onze squashers aan te moedigen.
Een overzicht van de gespeelde wedstrijden :
Dames B/C
Valerie Vandenhoeke won gemakkelijk haar eerste ronde tegen Jolien Naessens, terwijl Julie Therin 5 sets nodig had tegen Hannah Snoeck.
In de halve finale versloeg Valerie Julie in  sets. Valerie plaatst zich op die manier voor de finale, Julie mag proberen de 3de plaats in de wacht te slepen.
De bovenste helft van de tabel wordt later deze week afgewerkt.

Heren B/C
Deze reeks wordt in een poule van 4 gespeeld, waarbij 3 lokale spelers : Thomas D'Hauwers, Julien Vandendooren en Benoît Dhont.
De uitslagen van gisteren :
Benoît-Thomas Van Butsel : 11-7 11-6 11-2
Julien-Thomas Van Butsel : 11-6 11-6 11-6
Thomas D'Hauwers - Julien : 11-4 6-11 14-12 11-9

De beslissende wedstrijden in deze poule worden zaterdag gespeeld.

Heren D
In deze reeks kwam voorlopig nog maar 1 SCR-speler in actie : Guillaume Debaets won in de kwartfinale vrij makkelijk van Dimitri Steyaert en plaatst zich zo voor de halve finale.
Het merendeel van de wedstrijden in deze reeks (met veel SCR-squashers) wordt woensdag afgewerkt.

Heren D4
In deze reeks werd de onderste tabel afgewerkt :
John Mastin won in de eerste ronde van Jonas Deweer in 4 sets, terwijl Zoë Vanderstichelen de duimen moest leggen voor Pieter Perreman.
In de halve finale verloor John in 3 spannende sets van Pieter Perreman.

Dinsdag is rustdag, maar vanaf woensdag wordt het weer druk.