zaterdag 26 februari 2011

2de ploeg verliest derby...

Slechts met 3 waren onze mannen van de 2de ploeg om het tegen de Recrean op te nemen. Joris was gesneuveld door een bronchitis en er waren geen vervangers beschikbaar wegens ski-vakanties en anders schlagerfestivals... Maar ook Oudenaarde had reserves moeten oproepen... ware het niet dat zij 2 C3's als reserve hadden... Tja...
Kevin (D4) nam het op tegen Steven (D1). Het werd een evenwichtige match waarbij Kevin zeker niet moest onderdoen ondanks de 3 klassementen verschil. Hij verloor met 3-1 maar de sets waren toch telkens spannend.
Jean (D1)mocht het dan opnemen tegen Lode (C3). Een ervaren speler die je niet mag onderschatten. De eerste set ging vlot naar Lode maar Jean herpakte zich en het werd een leuke spannende match. In de 5de set kon Jean vlug afstand nemen en hij won dan ook de match met 2-3.
Guy (D1) speelde dan tegen Rudy (C3) (ook iemand die op heel wat ervaring kan teren). Maar deze keer kon Guy nooit echt zijn spel opleggen en onderging de rally's. Rudy won dan ook vlot met 3-0.
Hierdoor staat de 2de ploeg los... op de laatste plaats. Over 2 weken spelen ze nog een inhaalwedstrijd in Aalst.

Geen opmerkingen: