zaterdag 19 november 2011

The Loft Contreras gaat ervoor !

Het is The Loft Contreras gelukt om met 3-1 te winnen tegen 'Matchpoint 2 Heyman Bart Bvba', de winnaar van vorig jaar ! Maar gemakkelijk was het niet.

Marnic mocht de spits afbijten tegen De Poorter Krist. Krist speelde op hoog niveau, was te sterk, en Marnic had toch al paar weken niet meer gesquasht en zo verloor hij zijn wedstrijd met 3-0.

De 3de man, de ploegsponsor Contreras Philippe, nam het vervolgens op tegen Vande Kerckhove Patrick. Philippe begon sterk aan zijn wedstrijd, de eerste 2 setjes waren vlotjes binnen met 7-11 en 1-11. Nadien was hij eventjes de kluts kwijt verloor de 3de set met 11-7. De 4de spannende set had Philippe te pakken met 9-11. Zo won hij zijn wedstrijd met 3-1.
Ondertussen was de stand 1-1.

Vervolgens mocht Vandenhoeke Valerie als 2de man of in dit geval vrouw ;) het opnemen tegen Van Goethem Hugo. Valerie was onder de indruk van Hugo, speelde goed. De eerste set (11-9) was voor de tegenstander, dit kon Valerie niet zo laten, schoot in actie en won de 2 volgende setjes met 3-11 en 6-11. Vanaf de 4de set begon Valerie wat foutjes te maken, twijfelde teveel en zo was die set alweer voor Hugo met een spannende 16-14. Maar Valerie was de uiteindelijk winnaar na een lastige 5-setter, ze won de laatste spannende beslissende set met 9-11.

Therin Julie kon niet aanwezig zijn en onze Jean heeft haar plaats kunnen vervangen, hij mocht het opnemen tegen Vanwalleghem Geert. Jean heeft dit schitterend gedaan! De eerste set (7-11) was al direct voor Jean, de volgende set maakte hij enkele foutjes waardoor Geert de 2de set te pakken had met 11-6. Nadien speelde Jean zeer geconcentreerd, en won hij de 2 volgende setjes met 9-11 en 3-11. Hij won zijn wedstrijd met 3-1. 

Zo was de eindstand dankzij onze Jean 3-1 !

De overwinneng tegen Matchpoint 2 'Heyman Bart' Bvba was binnen !


Geen opmerkingen: