maandag 9 november 2009

SCR schrijft geschiedenis !!!

Inderdaad, u leest het goed, SCR schrijft opnieuw squashgeschiedenis... Na het moeizame, voorbije seizoen in 2e nationale is de 1e ploeg erin geslaagd om de 1e plaats te veroveren in het klassement! Na 6 speeldagen staan we alleen aan de leiding in de 2e divisie... We weten niet hoelang dit zal duren, maar toch is het de moeite om er even bij stil te staan en ervan te genieten. De bewijzen: zie onderstaand prentje!





Over de matchen kunnen we het volgende vertellen:


Pascal begon als eerste deze keer en speelde z'n beste match van het seizoen. Tegen Bart (B3) wist hij voldoende druk te ontwikkelen om de rallies te controleren. Enkel in set 2 moest hij z'n meerdere erkennen in de ajuin uit Aalst. Daarna speelde Scalie opnieuw heel sterk en na een mooie match was het 1e punt binnen voor Ronse.

Bij Gregroy kenden we een gelijkaardig wedstrijdverloop. Alleen was het deze keer set 3 die naar de bezoekers (Hans, C2) ging. In het 4e game haalde Tantie geregeld z'n linker voorhamer boven en zo werd het ook een vrij vlotte 3-1 overwinning.

Bart mocht spelen tegen Karl (Dubois, B1). Gauw bleek dat het moeilijk zou worden voor Bart. Het werd een match met lange rallies, die meestal in het voordeel van de vijand beslecht werden. Bart weerde zich kranig, maar het mocht niet baten. Na een 0-3 nederlaag keerde de spanning terug...

Kon Wouter de puntjes op de i zetten en voor de 4e 3-1 overwinning op rij zorgen? De eerste set beloofde alvast veel goeds. Daarna ging het iets minder bij Wouter die nog nipt de 2e set kon winnen. In de 3e bleek onze eerste man even van de kaart en zo kwam Ward (B1) terug in de match. Gelukkig kon Wouter zich in de 4e opnieuw opladen en loodste hij ons zo naar de 1e plaats in de rangschikking...

Daar gaan we dus nog even van genieten, wie weet is het maar een verblijf van korte duur. Wordt vervolgd...

2 opmerkingen:

Yves zei

Chique jongens!
Doe zo voort, dan kom ik misschien wel nog eens kijken als er twee stoelen op het tribunerooster kunnen!!
Gr Yves

elien & dimi zei

is u kont al zo verdikt door niets te doen da ge 2 stoelen nodig hebt???