zondag 18 oktober 2009

Een avondje Torhout met de dames.

Om 18u30 stonden al 2 dames helemaal klaar om te vertrekken uit de loft. Patricia deed het ‘Ronsisch Kwartiertje’ alle eer aan en kwam wat later, maar ze gingen op weg. Onderweg deden Emma en Jolien een voorbereidingsslaapje, om er helemaal te staan op het court.

Eenmaal aangekomen en de slaapoogjes verdwenen waren waren de dames er klaar voor.

Patricia stond op drie en speelde als eerste. Haar eerste set verloor ze, maar toen al was het aan het spannen. De volgende 3 setjes won Patricia op rij. ‘Een leuk matche’, was alles wat Patricia daarop nog kon zeggen.

Daarna was het Emma’s beurt. Zij had haar tegenstander zwaar onderschat en de eerste set kwam ze er niet aan te pas. De tweede set ging al beter, en de derde werd nog heel spannend, maar toch heeft ze het overwinningspunt prijs moeten geven met 3-0 in sets.

Jolien was bij het opwarmen al helemaal in topvorm, en ging zich bewijzen op het court, maar eenmaal op het court, bleek dat een B1 speelster vrij moeilijk te verslaan is. Jolien kwam er de eerste twee sets ook niet echt aan te pas, maar de laatste set werd een thriller. Toch moest ook Jolien uiteindelijk de duimen leggen met een 3-0 setstand.

De avond werd toch nog heel gezellig, aangezien Patricia’s ‘Chillheid’ (quote Jolien) echt op punt stond. De dames blijven dus wel punten scoren, maar ’t zal elke keer vechten worden.


vanwege uw reporter ter plaatste, Emma


1 opmerking:

Yves zei

Mooi verslagje, Emma.
En zolang de spirit er goed in zit, is alles OK!
Groeten, Yves