zaterdag 10 oktober 2009

BG Finesse verliest alweer derby...

Vrijdag speelden onze mannen van de 2de ploeg tegen recrean. BG Finesse speelde met Kevin, Dimi, Guy en Sam moest onze kersverse papa Mathieu vervangen.
Kevin startte als eerste en moest spelen tegen Cristophe Standaert (D1). Hij speelde een goede wedstrijd maar het verschil in klassement was te groot om aanspraak te kunnen maken op een overwinning. 0-3 was de uitslag.
Sam nam het op tegen Steven Bollez (D1). Sam speelde bij momenten zeer goed en slaagde er in om een paar mooie punten te maken. Maar Steven had net iets meer ervaring en techniek om het spel te controleren. Ook Sam verloor zijn wedstrijd met 0-3.
Dimi, die op de vorige speeldag nog tegen een C3 won nam het deze keer op tegen Jonathan De Bleye (D1). Ondanks zijn poging om zijn tegenstander in de war te brengen met een sterke visgeur (tja...dat verklaart de foto... ;) ) slaagde hij er deze keer niet in om te stunten. Ook hij verloor met 0-3
Aan Guy om de eer te redden tegen Lode Gevaert (C3). Lode staat bekend als een speler met bakken ervaring en tactisch inzicht en dat bewees hij ook nu weer. Guy ging van bij het begin in de aanval en ging steeds voor de shots. In de eerste set lukte hem dat ook en die haalde hij binnen met 11-9. In de 2de set maakte hij iets te veel fouten en verloor met dezelfde cijfers 9-11. In de derde set stapelde Guy de fouten en Lode speelde rustig en beheerst: 4-11 voor Lode. In de 4de set ging was het dan weer spannend maar opnieuw maakte Guy teveel foutjes en ook deze verloor hij met 10-12.
Het is pijnlijk om te zien hoe de 2de ploeg er maar niet in slaagt om punten te halen. Hopelijk kunnen ze binnenkort weer met hun sterkste opstelling spelen en kunnen ze zo toch voor behoud zorgen...