maandag 19 oktober 2009

1e ploeg helemaal op dreef !!!

Na 3 verplaatsingen op rij mocht ons viertal eindelijk eens thuis aantreden. De tegenstand kwam uit het verre Kalmthout en was slechts met 3 spelers afgereisd!

Tantie zorgde dus opnieuw voor een gemakkelijk punt en doet daarmee nu al 4x zo goed als vorig jaar...

De eerste echte actie op het veld kwam dus van Pascal, die het niet gemakkelijk zou hebben tegen Mats Van Brusselen (C2, maar wel ondergeklasseerd voor z'n 15 jaar)... Het waren voortdurend mooie rallies, maar Mats bleek toch iets beter te zijn in de afwerking! Pascal kon hem maar 1 setje bedreigen en moest daarna het onderspit delven met een 1-3 nederlaag.

Bart speelde tegen de papa van Mats, Marc (B3). Vorig jaar verloor Bart op tornooi al 2x van Marc en dus was het tijd voor een revanche. Marc startte hevig, maar daarna las Bart het spel goed en speelde gefocused verder. Het werd uiteindelijk een vlotte 3-0 overwinning voor Ronse, mede dankzij de ondertussen talrijk opgekomen supporters.

En die supporters zagen ook dat Wouter een sterke dag had. Hij speelde tegen het jonge geweld Ben Janssens (B2). Wout bewees dat squash niet alleen op het veld gespeeld wordt, maar ook in het hoofd. De Ronsenaar wist de mokerslagen vlot te absorberen en legde zo heel het spel van Ben lam. Die wist niet waar hij het had en al gauw begon z'n potje over te koken. Wout stevende dan ook op een vlotte 3-0 af.

Opnieuw een 3-1 overwinning, waardoor we nu gedeeld 2e staan, op 1 puntje van de leider. De leider die we deze week donderdag dan ook mogen ontvangen in The Loft. Alle supporters op post, want de 1e plaats staat op het spel. We kijken er al naar uit...

Geen opmerkingen: