dinsdag 29 september 2009

Onverhoopt gelijkspel voor The Loft Den Brek


In 6de divisie A is The Loft Den Brek erin geslaagd een gelijkspel te behalen tegen de gedoodverfde titelfavoriet Recrean Cnudde.
Het was Julien die meteen de toon zette tegen Ronsenaar Jan Bockstal door met 11-6, 11-7 en 11-4 het eerste punt in The Loft te houden. Op de derde plaats verwachtte iedereen een vlotte overwinning van Jacques Beerland(D1) tegen Thomas(D3), maar Thomas speelde dé perfecte wedstrijd en wist er een vijfsetter van te maken. In die vijfde set kon Thomas heel lang aanklampen maar moest zich ' op ervaring dan toch gewonnen geven met 11-7.
Ook op de tweede plaats speelde Séba (D3) een meer dan verdienstelijke wedstrijd tegen Filip Desmet (D1). De eerste game ging met 14-12 zelf naar Séba, waarna Filip met 1-11 snel de puntjes op de i zette. Daarna werd het een gelijkopgaande wedstrijd die Filip met 11-13 en 6-11 toch naar zijn hand wist te zetten.

Op de eerste plaats mocht Benoit (D3) het opnemen tegen Kristof ' Tishke ' Devoet. Het leek lange tijd een eenvoudige overwinning voor Recrean te worden na 9-11 en 4-11 winst voor Tishke, maar dan achtte Benoit zijn tijd gekomen; met rustig en gevarieerd squash vocht hij zich terug in de match en wist een vijfsetter uit de brand te slepen. In die vijfde game toonde Benoit zich de betere en zorgde met 11-5 voor een oververdiend gelijkspel.

Geen opmerkingen: