zaterdag 26 september 2009

BG Finesse stunt met invallersploeg!

BG Finesse stond (en staat) op de laatste plaats. Vrijdag moest onze 2de ploeg het opnemen tegen de nummer 1 Matchpoint. Tot overmaat van ramp konden Mathieu noch Guy meedoen en Jean is nog steeds out. En zo mocht Dimi als eerste man de eer van SCR redden samen met Guillaume, Sam en Kevin.
Kevin begon als eerste aan zijn wedstrijd en had geen last van stress. Zonder al te veel problemen (hoewel krampen op het einde) won hij zijn wedstrijd met 3-1 tegen een D3 (!!!) en meteen zorgde onze invaller (op de derde speeldag)voor de eerste punten van het seizoen! Hoera hoera!!! Een knappe prestatie!
Jeugdproduct Sam was dan aan de beurt en ook hij was duidelijk niet onder de indruk van de omstandigheden. Sam speelde een zeer goeie wedstrijd maar de tegenstand was net iets te groot. Hij verloor verdienstelijk met 3-1 eveneens tegen een D3.
Guillaume moest op de 2de plaats spelen tegen Vandeput Raf die C3 als klassement heeft.
Het niveau verschil was dan ook veel te groot opdat Guillaume enige kans maakte maar toch liet hij een paar prachtige ballen zien. Hij verloor zijn wedstrijd met 3-0.
En dan mocht Dimi het terrein op om tegen Philippe Dewever, eveneens C3.
Het is niet de eerste keer dat ze tegen elkaar spelen en Dimi wist dat het een moeilijke match ging worden. Maar Dimi speelde een perfecte wedstrijd. Mooie dropshots, mooie lengtes, mooie rally's. En Philippe wist het eventjes niet meer. In de laatste set was er dan een klein incidentje waarbij Philippe de laatste 3 punten zo maar weggaf. Spijtig maar het was duidelijk dat Dimi de betere was. Een zeer knappe prestatie!
Hierdoor heeft BG Finesse eindelijk zijn eerste punten maar staan ze nog steeds op de laatste plaats. Hopelijk is dit het begin van een sterke remonte van onze 2de ploeg!

1 opmerking:

elien & dimi zei

het eindigde idd op een anti-climax. ( ma hed hem anders ook wel afgedroogd ; )
Belangrijkste is dat we eindelijk van die 0 punten af zijn