zondag 19 april 2009

BG Finesse gaat naar 4de!!!


BG Finesse ging vrijdag naar The Move 2, de laatste in de stand. Normaal zou dit geen probleem mogen zijn maar in de heenronde verspeelden de Ronsenaars toch een puntje... Deze keer kon Guy niet mee en nam Seba zijn plaats in. 

Voor de laatste uitwedstrijd kon de 2de ploeg op een nooit geziene supporters afvaardiging rekenen. Thomas, Guillaume, Ivo, Timothy, Jolien, Emma en Bart waren na een dagje Brugge mee gekomen om te supporteren!

Deze keer valt er over de wedstrijden niet veel te vertellen. Onze 2de ploeg was duidelijk een maatje te groot en iedereen won zijn wedstrijd in een vlotte 3-0. Later kregen we n og te horen dat Recrean (3de) tegen Piramid9 (1ste) met 4-0 verloren was. Hierdoor zijn de Ronsenaars 100% zeker om de 2de plaats te behouden en gaan ze dus volgend jaar terug naar 4de nationale.

Volgende week staat dan weer een topper op het programma. BG Finesse - Piramid 9. Deze keer zal de 2de ploeg met zijn sterkste ploeg spelen en willen ze revanche nemen na hun pijlijke 4-0 nederlaag in de heenronde.

Een oproep aan alle supoorters van SCR om onze 2de ploeg te steunen op vrijdag 24 april om 20u!

Geen opmerkingen: