zondag 16 november 2008

Resultaten Wilson Keep Fit.

Het Wilson-tornooi in Keep Fit zit erop, het werd eentje met hoogtes en laagtes...

In de A-reeks haalde Arnaud een knappe 3e plaats binnen. De eerste ronde vormde geen probleem voor onze coach, tegen A2 Gabriëls. In de halve finale speelde hij tegen het nummer 5 van België. Dit was niet onmogelijk indien hij z'n beste squash speelde, maar hij was duidelijk te veel bezig met z'n tegenstander ipv met z'n eigen spel. Enkel in set 3 kon Arnaud hem bedreigen, maar het mocht niet zijn! De match voor de 3e plaats haalde hij dan weer vlot binnen met 3-1 tegen A3 Delbeke.

Bij de B-spelers waren we vertegenwoordigd door Bart. Enkel in z'n 1e match had hij een beetje last z'n zware verkoudheid, maar zelf indien topfit zou hij toch niet gewonnen hebben tegen B2 Loic. Het werd 3-0, correcte uitslag. Z'n 2e match van de avond in de plates ging hem veel beter af! Hij speelde misschien z'n beste match aller tijden en won vlot van B3 Maxime met 3-0. Op zaterdag speelde hij tegen B3 Marc Van Brusselen. Het werd een leuke en spannende match, maar Mark was net iets beter, 3-1 en tornooi afgelopen.

Pascal was 2e reekshoofd in de C-tabel. Daardoor was hij vrij in de 1e ronde en na een vlotte 3-1 overwinning tegen C3 Luc zat hij in de halve finale. Op zaterdag ging het hem duidelijk minder af, een slechte dag, niks aan te doen. 2x verlies tegen C2 Rik Vanhee en C2 Stefaan De Roeck bezorgden hem een 4e plaats.

In de D-reeks was het ook niet het beste tornooi van onzen Dimi. Niet opgewarmd (wegens moeten overwerken) verscheen hij op het toneel en het was 0-2 eer hij een beetje warm was. Knappe remonte tot 2-2, maar het mocht niet baten. Het werd 3-2 voor de vijand. In de plates speelde z'n pees hem weer parten waardoor hij niet voluit durfde gaan met als gevolg de uitschakeling. Dimi gaat nu eventjes een rustpauze inlassen tot de pees volledig hersteld is...

In de D4-reeks maakte de 13-jarige Thomas z'n debuut in het Wilson-circuit. Een lastige klus, daar onze Thomas het moest opnemen tegen de volwassenen. Maar hij doorstond de test met verve! Met 3-1 zette hij de veel oudere Chris Pauwels vlot opzij. In de 2e ronde won hij opnieuw met 3-1 van het 4e(!) reekshoofd Tom Tytens. Jammer genoeg moest hij in de kwartfinale het onderspit delven tegen Basiel Bogaerts. Geen schande zo bleek, want Basiel speelde later de finale van het tornooi. Proficiat met je knappe prestatie Thomas!

2 opmerkingen:

elien & dimi zei

Schoon verslagske Bart!
Goe gespeeld gasten

Jean zei

Inderdaad, knappe prestaties maar euhmmm... ik denk dat je wel een ronsenaar vergeten bent... of deed Thomas niet mee??? ;)