zondag 16 november 2008

2e gelijkspel op rij voor 1e ploeg!!!

Het lijkt erop alsof we stillaan de juiste weg ingeslaan zijn in 2e nationale. Na een moeizame start boekten we vorige keer een eerste gelijkspel tegen De Schreef Aalst. Deze keer sleepten we opnieuw een gelijkspel uit de brand in Ter Eiken. Misschien wordt dit alsnog een eerste 3-1 overwinning, na beslissing van de commissie sport van de VSF. Een woordje uitleg:

Vermits Gregory niet kon meedoen, schoven we allemaal een plaatsje door en moesten we rekenen op een speler van de andere ploegen. We vroegen Benoit of hij z'n debuut wou maken in de 1e ploeg en die zag dat zitten! Met goede moed (Ter Eiken had maar 1 puntje meer dan wij) vertrokken we rond 18u30. Al snel zaten we vast op de Brusselse ring en zagen we dat we te laat gingen aankomen. Dan maar zoals het hoort de thuisploeg gebeld en gemeld dat we een half uurtje later gingen zijn door file, een geval van overmacht dus! Uiteindelijk komen we aan om 20u35 en horen we daar doodleuk dat de 4e speler al vertrokken was om 20u25 omdat hij nog moest werken om 22u00 !?! Daar stond de jonge knaap Benoit dan voor z'n debuut, zonder tegenstander... Het wedstrijdblad is onder voorbehoud getekend en van de nodige commentaar voorzien. De VSF zal uitspraak doen over welke ploeg er recht heeft op dit punt!

In ons gat gebeten door de lange reis en het 'toffe' onthaal waren we allemaal extra gemotiveerd... Pascal begon tegen C2 Francis en liet de man nooit in z'n spel komen, enkel in set 2 was er een beetje sprake van enige strijd. Hij won dan ook vlot met 11-5, 12-10 en 11-6. Goed gedaan Pascal!

Bart zag het ook helemaal zitten en moest het opnemen tegen B2 Geert. Geen gemakkelijke klus zo bleek. Bart speelde goed mee en deed alles wat hij kon, maar Geert bleek iets sterker, het werd 1-3. 10-12, 11-8, 5-11 en 8-11. De aansluiting met de B's komt eraan...

Wouter was ook hypergemotiveerd door het voorval en moest ook tegen B2 Geert spelen (maar dan wel een andere). Wout was duidelijk in z'n sas en liet geen spaander heel van z'n tegenstander. De laatste set werd zelf een afstraffing! 11-8, 11-6 en 11-1.

Opnieuw een gelijkspel dus, tenzij de VSF er (hopelijk) nog anders over beslist! Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen: