woensdag 19 november 2008

The loft slagerij Kurt kwam opnieuw in actie!

Op zondag 16 november om 17u vond in Oudenaarde de dames derby der Vlaamse Ardennen plaats. The Loft-Slagerij Kurt was te gast in Recrean. Emma, Patricia en Karla waren vast besloten om de kleuren van SCR te verdedigen.

Emma mocht als eerste het court betreden en nam het op tegen Abigail. Al snel werd duidelijk dat dit niet Emma haar sterkste wedstrijd ging worden. Maar Abigail gaf geen duimbreed toe en dus werd het 3-0 voor de ontvangende ploeg.

Hierna kwam Karla aan de beurt. Zij mocht het opnemen tegen Anneleen en het zag er vrij goed uit. Na 2 spannende sets gewonnen te hebben, had Karla even een zwakker moment en moest ze in de derde set haar meerdere kennen in Anneleen. Maar aangemoedigd door haar trouwe supporters nam ze in de 4de set de draad weer op en ging ze voluit. Deze match werd beslecht met 1-3 voor Karla.

Dan waren alle ogen gericht op Patricia, die uitkwam tegen Pommelien. Het was een heel spannende wedstrijd, maar na een nek-aan-nek-race moest Patricia het onderspit delven met 3-0. 

Helaas heeft het deze keer niet mogen zijn, maar we geven de moed nog niet op en blijven ervoor gaan.

groeten

Karla


Geen opmerkingen: