zaterdag 22 november 2008

BG Finesse: Jeugdig talent...

BG Finesse is niet bepaald wat we een jonge ploeg mogen noemen maar door de blessure van Dimi werd Sam Decuyper opgeroepen als invaller en hierdoor daalde de gemiddelde leeftijd van de ploeg met 10 jaar...
Vrijdag mocht de 2de ploeg de mannen van Piramid 8 ontvangen die slechts 2 punten minder tellen in het klassement.
Sam (14 jaar) mocht als Ronsisch jeugdproduct de spits afbijten. Menige monden vielen open wanneer we Sam zagen spelen. Zonder druk, rustig en perfecte ballen. Vlotjes haalde hij de eerste 2 sets binnen. Toen dacht Sam: "Ziezo, dat was het dan, match gewonnen!!" Maar bij de volwassenen spelen we tot 3 winnende sets, Sam! Een kleine misrekening. In de 3de en 4de set kreeg Sam het plots wel moeilijk. Maar in de 5de set herpakte hij zich en zorgde zo voor de eerste overwinning van de avond! Proficiat Sam, een knappe prestatie!!!
Jean mocht dan op de court. Zonder problemen kwam hij 2-0 voor. In de derde set ging het net iets minder maar dankzij een paar mooie shots haalde hij ook de derde set en de 2de overwinning binnen.
Mathieu mocht dan aantreden. In de eerste set lukte het allemaal niet zo goed. Maar de motor (een diesel) van Mathieu sloeg daarna wel aan en hij haalde de volgende 3sets binnen. 3-0 voor SCR!
Alle druk op de schouders van Guy om voor de 4-0 te zorgen. Hij verloor de eerste set maar won de 2de. De derde ging dan weer naar de Bruggeling. In de 4de set kreeg Guy plots een matchbal tegen! Rustig werkte hij deze weg en hij won de set (Oef!) In de 5de set ging Guy op dezelfde elan en haalde deze makkelijk binnen.
4-0 voor SCR! Een zege die deugd doet en ons bovenaan de rankschikking behoudt.

4 opmerkingen:

Yves zei

Proficiat, mannen!!

elien & dimi zei

Héél sterk gedaan gasten!!
Zal ik al solliciteren voor een andere ploeg???
(Yves, hebben jullie nog plaats?)

Jean zei

Dimi? Wie was dat nu weer??? ;)

elien & dimi zei

Da was degene die u uit Wilson Bateas heeft gegooid!!!
; )