zaterdag 15 november 2008

BG Finesse ontsnapt nipt aan eerste nederlaag...

Donderdag trok de 2de ploeg naar Oudenaarde voor "den derby", de enige match die je niet mag verliezen!. Dimi kwam echter met slecht nieuws: Door een aanslepende kwetsuur zal hij een paar weken rust moeten inlassen. Hierdoor schhof Jean een plaatsje naar boven en kwam Seba ons versterken.
Mathieu kwam als eerste in actie tegen Filip De smet. De eerste set ging vlotjes binnen maar bij de 2de sputterde de motor even bij Mathieu. Hij verloor dan ook de 2de set maar herpakte zich en won de volgende 2. 1-3 voor Mathieu.
Jean nam het dan op tegen Kristof De Voet. Een gelijkoplopende wedstrijd waarbij Kristof de eerste en de derde won en Jean de 2de en de 4de voor zijn rekening nam. In de 5de set kwam Jean 9-5 achter. Oudenaarde rook de overwinning en Ronse zag de bui hangen... EDOCH!!! Een knappe remonte van Jean en na een paar minuutjes stond het 9-11. 0-2 voor Ronse!
Guy was dan aan de beurt tegen Jacques Beerlandt. Beiden waren aan elkaar gewaagd maar Jacques slaagde er telkens in om telkens iets beter af te werken. 3-0 was dan ook de logische eindstand ondanks een knappe wedstrijd van Guy.
Seba moest dan voor de overwinning zorgen tegen Drazan De Neve. Maar al vlug bleek dat Drazan de wedstrijd van zijn leven aan het spelen was. Hoewel Seba heel sterk speelde slaagde hij er niet in om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Ook deze wedstrijd eindigde op 3-0.
2-2 was dus de eindstand. Hopelijk laat de nummer 1 in de rangschikking ook punten liggen...