zondag 9 november 2008

2de overwinning is binnen voor de dames!



Vandaag kwamen de dames opnieuw in actie, dit keer speelden ze thuis tegen Bateas 2.

Marie mocht de spits afbijten en kwam uit tegen Elke Van Ryselberghe. Vanaf de eerste set was het voor de talrijk opgekomen supporters duidelijk dat Marie meer wedstrijdervaring had en deze wist ze steeds te gebruiken. Zodat de 1ste match gewonnen werd met 3-0 ( 11-7,11-9,12-10)

Als tweede mocht Emma de court betreden en nam ze het op tegen Elke De Coene. Beiden waren zeker aan elkaar gewaagd, waardoor we een thriller van jewelste voorgeschoteld kregen. De eerste 2 sets waren voor de Gentse, maar na wat pep-talk van onze coach kwam Emma opnieuw in actie. Beslist om het tij alsnog te doen keren, zette ze zich dapper in en waren set 3 en 4 voor haar. Pas op het einde van een nagelbijtende 5de set, werd duidelijk dat Elke deze match gewonnen had. 2-3 (6-11,11-13,11-6,11-8,9-11)

En dan kwam ons Jolien ten tonele. zij kwam opnieuw uit tegen Lisa Foulon. Zou dit een herhaling worden van de heenmatch te Gent? Dit was alvast het doel dat Jolien voor ogen had!
Vanaf de 1ste bal zorgde ze ervoor dat haar tegenstander alle hoekjes van de court had gezien. Vlot haalde ze de eerste set binnen. In de 2de set kwam Lisa goed op dreef en kon ze setwinst reeds ruiken, maar dat was zonder Jolien gerekend. zij schakelde een versnelling hoger en de 2de set bleef in Ronse.
In de derde set bleef Jolien op dit elan doorgaan en werd deze in slechts enkele minuten beslecht. 3-0 (11-4,13-11,11-2)

Onze 2de overwinning is binnen!!
2-1 voor the loft slagerij Kurt

Ook willen we onze sponsor nog eens bedanken voor de lekkere broodjes maar ook voor zijn aanwezigheid tijdens de wedstrijd vandaag. Zo heeft hij kunnen zien wat voor getalenteerde spelers zijn (toch voor een stukje dan é) dames wel zijn! 
Bedankt Kurt!

Graag nodigen wij jullie al opnieuw uit voor onze volgende thuismatch, ditmaal tegen Piramid Brugge. Zondag 23 november om 17u. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Tot dan;

Beele

Geen opmerkingen: