maandag 10 november 2008

BG Finesse: Op titelkoers!

Na 3 weken onderbreking mocht de 2de ploeg naar Brugge. Niet voor één van de vele Piramid ploegen maar voor de nummer 3 in de rangschikking: Paramount. We vertrokken met onze sterkste opstelling dwz: Mathieu, Guy, Dimi en Jean.
Jean begon als eerste en hij was nog niet opgewarmd of het eerste punt was al binnen (0-3). Dimi die net ziek is geweest mocht was dan aan de beurt maar ook hij kende geen enkel probleem met zijn tegenstander. Heel vlug stonden de bordjes op 0-2.
Guy kwam dan op de court. Hij was nog niet opgewarmd of hij moest onmiddellijk op een 2-0 achterstand aankijken. Niet met mij dacht Guy en hij ging in de aanval met als gevolg dat hij de volgende 2sets binnenhaalde. In de 5de en laatste set ging hij meteen door op zijn elan en stond 2-9 voor. Dit kon niet meer mislopen... EDOCH!!! Een fenomenale remonte en een reeks lucky balls van de Bruggeling beslisten er anders over: 11-9 en 3-2 voor de tegenstander.
Aan Mathieu om de zege binnen te halen. Maar ook hij verloor de eerste 2 sets. Sets 3 en 4 kon hij dan weer binnenhalen maar in de laatste en beslissende set moest hij toch zijn meerdere erkennen.
2-2 dus tegen de nummer 3 is geen slechte zaak vooral omdat de nummer 1 ook punten liet liggen in Oostende. Hierdoor blijft BG Finesse op een 2 plaats op één punt van Piramid 9.

Geen opmerkingen: