zaterdag 14 maart 2009

4 op een rij voor “The Loft - Lounge Café Joly”

Het was nieuwkomer Ivo die de spits mocht afbijten en met zijn jeugdige onbezorgdheid aan de wedstrijd begon. Misschien een beetje onder de indruk van zijn eerste stappen in de’ interclub voor volwassenen’ gaf hij in de eerste game 7 puntjes toe, maar toonde duidelijk overwicht. Verwonderd van het vlotte verloop stapte hij voor de tweede set het court op en stond na enige ogenblikken 5-1…. op achterstand! Hij vocht moedig terug maar kon niet verhinderen dat Tim (van Future Sport) de set naar zich toehaalde: 11-9.
De derde en vierde set trok Ivo dan weer helemaal naar zich toe -mede dankzij de tips van interim-coach Bruno- , zij het niet zonder het SPANNEND te houden. 9-11 en 7-11.

Yves ging deze keer vol vertrouwen het court op en stond in de eerste game de tegenstander 6 puntjes toe. Vooral de mooie lengtes hadden daar een aandeel in.
In het tweede game ging het gelijk op tot 5-5, maar toen Björn (ook van Future Sport) enkele scheidsrechterlijke beslissingen wilde teniet doen, kreeg Yves er genoeg van, werd onzichtbaar (maar toch) een beetje boos en maakte het af: 5-11. de derde game stond de score op 0-2 voor Ronse.

Julie was als altijd de kalmte zelve en speelde beheerst tegen een nochtans technisch-goed-bezige Frederik (je weet wel; van Future Sport).

De eerste game liet aan spanning niets te wensen over en eindigde op 10-12, in het voordeel van de enige vrouw in het gezelschap.

Even leek er twijfel te ontstaan, toen Julie een racketwissel doorvoerde, maar ook de tweede set haalde ze vlot binnen met 8-11.

Het gracieuze spel van Julie, de mooie plaatsballen van Frederik en de gelijkopgaande stand, maakten van de derde set een heuse thriller, aangenaam om zien, en met 12-14 haalde Julie het derde punt voor ‘de groentjes’ binnen !!

En toen kwam de wedstrijd van onze eerste man: Robby (van Future Sport, dacht ik) tegen onze eigenste Kevin. Al bij aanvang van de wedstrijd was dàt de reden waarom er bij Kevin enig spoor van zenuwachtigheid te vinden was. Maar de interclublijst toonde aan dat hij daar zelf had voor gezorgd…

Het was dan ook met enig voorbehoud (rugpijn, niet opgewarmd, …) dat Kevin er aan begon maar al snel bleek die vrees ongegrond. Kevin speelde een partijtje ‘mooi squash’ en zond Robby naar de douche in drie korte games: 4-11 , 4-11 en 5-11 .

4 op een rij voor Squash Club Ronse !!

Séba wéét gewoon wanneer hij zijn ploeg alleen mag laten, en daarom draagt de ploeg de overwinning maar al te graag op aan onze Cap-op-afstand !!

1° Provincale O-VL: The Loft – Lounge Café JOLY *

* Alle gelijkenissen met bestaande benen is louter toeval.

3 opmerkingen:

Jean zei

ZAAAAAALIGE FOTO!!!! :)
En nog eens een dikke proficiat mannen (en Julie!).

beele zei

Heel mooi verslagje met toepasselijke foto!!
Enne..... natuurlijk ook proficiat met jullie overwinning é!!!

Séba zei

Er staat zo'n zalig verslag online, en niemand zegt mij ix ?
Schitterend Yves, vanaf nu maak jij altijd de verslagen, neem ik aan ?
Je kan al beginnen met onze match van overmorgen: 4-0 overwinning tegen Kalypso Deinze ;-)