dinsdag 27 mei 2008

SCR clubkampioenschap: Dag 2

Vandaag kwamen er geen recreanten op het terrein maar onze juniors kwamen vandaag voor het eerst in actie en meteen was er een verrassing. Reekshoofd Emma liet zich verrassen door Guillaume D. Ze verloor met 3-1. De ontgoocheling was groot bij Emma maar ze kon haar wraak nemen bij de dames waar ze haar 3 wedstrijden overtuigend won tegen Karin (3-0), Karla (3-1) en Sophie D (3-0). Hierdoor is de eerste finalist bij de dames al bekend! That's the spirit!


Julie won eveneens bij de dames haar wedstrijd met 3-o tegen Isabel.


Dan waren er nog 5 wedstrijden bij de competitiespelers. In poule A won Arnaud tegen Frank met 3-0 ondanks een serieuze handicap. Arnaud moest 47 punten scoren terwijl Frank er maar 11 moest hebben. Voor zijn 2de wedstrijd gaf Julie echter forfait waardoor Arnaud een ticketje kreeg voor de halve finale.


In poule B won Benoit tegen Bruno met 3-0 en in poule C moest Seba(foto) het onderspit delven tegen Pascal die hierdoor ook zijn ticketje beet heeft voor de halve finale tegen Bart.

In poule D won Jean zijn wedstrijd met 3-0 tegen Yves.


Morgen wordt een zware dag want in de namiddag komen onze juniors in actie en 's avonds worden de andere wadstrijden verder afgewerkt bij de competitiespelers, dames en recreanten heren. Een verslag van deze wedstrijden mag je opnieuw hier verwachten.

Geen opmerkingen: