donderdag 29 mei 2008

SCR clubkampioenschap: dag 3

Onze juniors bewezen vandaag dat ze op een serieuze conditie kunnen rekenen. Velen speelden 3 matchen, anderen 4 en dan waren er zelfs uitzonderingen die 6 matchen hebben gespeeld (nietwaar Thimothy?). Hierdoor is de tabel van de juniors flink opgeschoten. Op het einde van de dag kennen we 4 kwart finalisten: Benoit, Ivo, Sam en Guillaume. Thomas stootte door tot de halve finales na winst tegen Yoshi. Hij komt uit tegen Julien die met 3-1 won tegen Thimothy.
Bij de recreanten is de finale gekend: Kristof zal het opnemen tegen Kristof DV voor de titel van "SCR Recreant 2008"
Ook de dames kennen hun finalisten na vandaag: Sofie S zal het opnemen tegen Emma voor de titel "SCR Dames 2008".
Ook bij de competitespelers is na vandaag duidelijkheid over de eindstrijd. De eerste halve finale was reeds gekend (Bart tegen Pascal) en de tweede is na vandaag ook een feit. Na een spannende strijd heeft Jean het gehaald van Dimi en zal hij het dus opnemen in de 2de halve finale tegen Arnaud.
Morgen en vrijdag worden nog een paar wedstrijden gespeeld en zaterdag verwachten we iedereen voor een paar matchen op het allerhoogste niveau!

Match of the day

Ook vandaag plaatsen we vandaag een match in de spotlight. In poule D bij de competitiespelers nam Jean (D2) het op tegen Dimi (D2). 2 spelers van het zelfde niveau. Het moest en zou spektakel geven. Onmiddellijk was het duidelijk dat deze 2 spelers aan elkaar gewaagd waren. De eerste set ging naar Dimi (11-9). In de 2de en 3de set ging het opnieuw gelijk op maar deze keer was Jean telkens de betere (8-11 en 8-11). In de 4de set kende Jean een zwk moment en Dimi rook zijn kans en won met 11-7. Opnieuw een 5de set voor Jean die daar zeer slechte ervaringe mee heeft (zie vorige competiteverslagen). Maar deze keer bleef Jean rustig en kwam op voorsprong. 6-10 en matchbal! Maar Dimi vocht terug en kwam terug tot 8-11. De match eindigt spijtig genoeg op een anti-climax. Jean vraagt en let en krijgt een stroke... match beslist. Deze match verdiende een leukere einde maar de toeschouwers hebben net als de spelers gnoten van deze match.
Tot morgen!

Geen opmerkingen: