maandag 21 april 2008

Weer 4 op 5 voor SC Ronse op jeugdtornooi !

Op zaterdag 19 april vond de provinciale finale van het Oliver AA circuit plaats te Bateas Gent.
Na de sterke resultaten van vorig tornooi ( 4 van de 5 reeksen werden toen gewonnen door SC Ronse-spelers ), vonden maar liefst 21 Ronsenaars de weg naar Bateas.


De 57 spelers werden verdeeld over 5 reeksen volgens niveau, waar volgende spelers van SC Ronse onze clubkleuren probeerden te verdedigen;


Reeks A: Benoit Dhont, Julien Vandendooren, Guillaume Gheerolfs, Thomas D'hauwers, Sam Decuyper


Reeks B: Timothy D'hauwers, Ivo Maes


Reeks C1: Felix Glibert, Dries Glibert, Yoshi Mannens, Guillaume Debaets


Reeks C2: Louise Vandenabeele, Jarne Van Pevenage, Maxence Goeminne, Camille Dejaegher


Mini: Marine Vanderkercken, Clarisse Vandenabeele, Mira Cardon, Frederic Van Coppenolle, Elise Dejaegher, Mieke Dujardin



In Reeks A wist Benoit zijn favorietenrol waar te maken en won niet enkel het tornooi maar ook het hele circuit ( lees ook: ' Benoit Dhont, eindwinnaar Oliver AA circuit ' ) Ook Guillaume en Thomas speelden een verdienstelijk tornooi, maar een kleine stunt kwam er bijna nog door Sam Decuyper die tegen Matteo De Bie op 1 set van plates-winst strandde.



Reeks B was met Timothy en Ivo niet zo Groenwit gekleurd als de andere reeksen, maar dat lieten beide spelers niet aan hun hart komen. Timothy moest in zijn eerste match nog de duimen leggen voor Geert Van Gampelaere maar verloor daarna geen wedstrijd meer. Met een 2-0 overwinning tegen Jean-Luc Callebaut sloot hij een sterk tornooi af met plates-winst.





In Reeks C1 bewezen Guillaume en Felix dat ze hun ranking van 2de en 1ste reekshoofd meer dan waard zijn. Ze haalden alletwee dan ook vrij probleemloos de finale. In die finale bleek Felix een maatje te sterk voor Guillaume; 2-0 voor Felix.


Dries, duidelijk geïnspireerd door zijn jongere broer Felix speelde ook een ijzersterk tornooi en wist de vierde plaats te veroveren.





In Reeks C2 waren alle ogen gericht op Louise die enkele weken geleden reeks C2 gewonnen had in Oudenaarde. Verrassing troef dus dat Louise al in de eerste match de duimen moest leggen voor haar clubgenoot Jarne.
Jarne, duidelijk geïnspireerd door zijn vroege stunt, bleef op dit elan voortdoen en behaalde dan ook vrij vlot de finale. In deze finale kwam hij Oost-Vlaamse belofte Tom Hofmans tegen die duidelijk onder indruk was van deze finale, Jarne domineerde de hele wedstrijd en won verdiend met 2-0.

Het podium werd vervolledigd door Maxence die met 2-0 Alex Delasalle ( Recrean ) klopte.




Bij de mini's wisten Clarisse en Marine weer net zoals vorige editie de finale te halen. Wie gedacht had dat Clarisse voor de tweede maal op rij Marine zou verslaan kwam bedrogen uit. Marine was duidelijk op revanche gebrand en versloeg Clarisse vlot met 2-0 en bracht zo het eindresultaat van SC Ronse op 4 overwinningen.

Mieke Dujardin, terug uit blessure, wist de plates bij de mini's nog te winnen voor Elise en Singh Avneet ( Bateas ).



SC Ronse wenst de 21 deelnemers en de meegereisde supporters en chauffeurs een dikke proficiat voor deze schitterende resultaten.

2 opmerkingen:

Bart zei

Prachtige prestatie opnieuw van onze jongens en meisjes! Proficiat allemaal...

Noémie zei

Proficiat iedereen!!!
En zeker proficiat aan mijn broerke, Maxence :-)