maandag 21 april 2008

1e ploeg op zucht van titel...

Vrijdag nam The Loft Van Cauwenberg het op tegen de youngsters van Piramid Brugge, een sterke en niet te onderschatten tegenstander. Voor de verandering begon Bart eens als eerste! Hij sukkelde nog met een aanslepende verkoudheid en slappe benen maar hoopte toch z'n steentje te kunnen bijdragen. Hij ging aanvankelijk goed mee, maar verloor de 1e met 5-9. In de tweede set domineerde Bart meer het spel, 9-5 en de bordjes in evenwicht. Het was duidelijk dat de voorgaande set hem krachten gekost had, de sterke Jan maakte het nadien simpel af: 5-9 en 1-9.
Fel ontgoocheld ging Bart dan maar supporteren voor de ploegmaats, die z'n verloren punt konden goedmaken! Zo had Pascal het ook begrepen. Hij speelde solide en hield alles onder controle: 9-3, 9-1 en 9-6.
Vervolgens kwam Wout in actie, vermits Tantie nog in de avondles zat. Wout wist dat hij de jonge Bruggeling niet mocht onderschatten, het werd 9-1 in de 1e. Daarna werd het spannender, maar op de momenten dat het nodig was, stond Wouter telkens paraat! 6-9, 9-6 en 9-6 zorgden voor een 2-1 voorsprong. Ondertussen was Tantie aangekomen! Kon hij z'n stunt van de voorbije week herhalen? Opnieuw nam hij het op tegen een op papier sterkere tegenstander. Maar Gregske speelde terug op z'n wolk van vorige keer! Met een zelden geziene precisie en anticipatie stormde hij door naar een 3-1 overwinning (9-2, 6-9, 9-6 en 9-6).
Met deze knappe zege hielden we de 2e in de stand onder druk! En wat bleek? Deze hadden slechts 2-2 gehaald op het plein van de 3e... Met nog 2 speeldagen (en 8 punten) voor de boeg, lijkt de 6-puntenkloof niet meer overbrugbaar. De titel ligt voor het grijpen en wel nu donderdag in De Schreef, als het eventjes kan en mag...

2 opmerkingen:

elien & dimi zei

Waar en wanneer wordt het vat gegeven als jullie kampioen spelen???
De derde ploeg zal zeker aanwezig zijn om te helpen vieren : )

Noémie zei

Ik ga mee donderdag! Kzal goe supporteren!!! Feestjeeeuuuhh