woensdag 23 april 2008

BG Finesse: Niets nieuws onder de zon.

Afgelopen vrijdag moest BG Finesse het opnemen tegen Sun Parks. Traditiegetrouw zijn de eerste 2 mannen van deze ploeg ongenaakbaar en de laatste 2 zijn "te doen" (maar ja, wat is te doen?) waardoor een gelijkspel realistisch moest zijn...
Seba startte als eerste en nam onmiddellijk het initiatief. Heel vlug stond het 2-0 voor de Ronsenaar. Maar dan liet hij zich in slaap wiegen en gelukkig waren er een paar (toevallige?) foutjes van de scheidsrechter in zijn nadeel om hem wakker te schudden. Een flinke remonte en 3-0 voor Seba waren het gevolg. (Dank u scheidsrechter!)
Jean was dan aan de beurt. Alles ging goed tot 7-4 voor Jean. Maar dan sloeg het noodlot en de ouderdom (?) toe. Een kwetsuur zorgde er voor dat spelen onmogelijk geworden was en dus moest hij forfait geven. Een veel te gemakkelijke zege voor de tegenstander.
Vervolgens moest Guy het opnemen tegen een Dirk (C1). Guy liep rond en sloeg af en toe op de bal maar meer kon hij niet doen. Deze ongelijke strijd eindigde op 3-0.
Ook Mathieu was al van het begin kansloos tegen Henri Deputter (B2). Dus werd het een rustige wedstrijd zonder stress en 3-0 op het einde.
Nog maar eens een 3-1 verlies dus maar we houden ons nu al klaar om samen met de eerste ploeg de titel te vieren in 3de want dat is iets waar we toevallig heeeeeel goed in zijn!

3 opmerkingen:

Yves zei

Laat ons samen duimen en tot vanavond, wanneer we terug ziijn van Torhout (The Move 1 tegen The Loft-Lounge Café Joly)
Grtz

elien & dimi zei

Wie is daar toch die Seba bij jullie??? Die wint precies wel veel matchen de laatste tijd. Zou hij mss in denduil aan het trainen zijn...

elien & dimi zei

in den DUIK dus!