zondag 30 maart 2008

SCR - ZVC Portas : 4 - 7


Het leven is meer dan squashen alleen. De competitie ligt even stil en we werden uitgedaagd door ZVC Portas in een match zaalvoetbal en omdat wij, squashers, van uitdagingen houden, namen we die dan ook met plezier aan. Op Zaterdag 29 maart 2008, 16u45 stonden we dus klaar voor de clash in een sport die wij 1 keer per jaar beoefenen. Eén minpunt: de tribune werd niet uitgerold voor onze talrijk opgekomen supporters. Maar geen probleem, het zou onze inzet en wil om te winnen niet temperen, integendeel. Om 17u04 stipt begon de match. We moesten nog duidelijk onze posities zoeken op het veld en veel te vlug stonden we 0-1 achter. We waren nog niet hersteld van de klap of Portas scoorde nog 2 keer. Tijdens de pauze stond SCR 0-3 achter en men vreesde een kleine "Rode Duivels drama"...
Maar dan kwam de kentering. Een betere organisatie en een goede spits doen wonderen. Vanaf het begin van de 2de helft kozen we voor de aanval en na 2 goals van Arnaud en een magistrale flits van Bart (een shot tussen 4 paar benen...) stonden de bordjes gelijk!!! Twijfel en vrees was af te lezen bij Portas. Hoe was het mogelijk. Vanaf dan werd gevochten voor elke bal en Portas kwam dan met een beetje geluk 3-5 voor. Maar nog gaven we ons niet gewonnen en dankzij Arnaud kwam SCR terug tot 4-5. We namen dan misschien net iets te veel risico's en de tegenstander bleef net iets rustiger waardoor op het einde Portas nog 2 keer scoorde. Eindstand 4-7. Niets aan te doen en we zijn zeker niet ontevreden van onze prestatie. We hebben in elk geval al een afspraak gemaakt op de squashcourt. Eens zien of het dan ook evenveel zal spannen!

5 opmerkingen:

Yves zei

Mooi en objectief verslagje, Jean...
Het was inderdaad plezant en eventjes spannend terzelfdertijd!! Maar toegegeven: Zvc Portas took it all!!
Mooie foto trouwens, maar ik vraag me af waarom enkel de k... knikker van Mathieu is te zien??? Is dit een speler die NIET op de lijst van SCR staat misschien?? ;-)))
Grtz...

Yves zei

Jammer genoeg verloor SCR, maar aan de supporters zal het niet gelegen hebben! =D

Yves zei

zei Sam...

filipo zei

het was een mooie en sportieve match

moet wel gezegd worden dat POTAS" met de sterkst mogelijke ploeg op het veld stond

Bart zei

Mooi verslagje van een leuke wedstrijd... Ik kijk al uit naar de ontmoeting op de eeuwige squashvelden van The Loft!!! Men weze gewaarschuwd ;-)