zondag 20 januari 2013

BK - Dag 2

Een beetje later dan normaal, maar toch een overzichtje van een drukke dag op het BK.

BOYS U13
Pedro Van Maldeghem betaalt leergeld op zijn eerste groot tornooi, hij toonde veel inzet maar kon jammer genoeg geen wedstrijd winnen. Hij eindigt op de 15de plaats.

Tim Dekeyser : ook hij had 2 moeilijke wedstrijden die hij verloor. Hij speelt vandaag voor de 13de plaats.

Robin Miel : Robin verloor zijn eerste wedstrijd, maar nam revanche door zijn eerste platewedstrijd met 3-0 te winnen. Zijn tegenstander uit de platefinale geeft jammer genoeg forfait, en zo wint Robin dus de plates.

BOYS U15
Arnaud Verheyden (terug van weggeweest) zat in een poule met 4 en toonde veel inzet. Hij slaagde er ook in om het zijn tegenstanders af en toe lastig te maken. Vandaag speelt hij voor plaats 7.

Lance Mastin zat in een erg lastige poule en verloor jammer genoeg zijn wedstrijden.

GIRLS U15
Lynn De Weer won eenvoudig 2 poulewedstrijden. Haar 3de was net iets te zwaar. Ze speelt vandaag een belangrijke wedstrijd om brons te halen.

Elise Dejaegher werd 3de in haar poule en speelt vandaag voor de 5de plaats.

BOYS U17
Guillaume Debaets : won gemakkelijk zijn eerste wedstrijd en kwam zo in de kwartfinale terecht. Daar speelde hij tegen Niels De Vuyst uit Piramid. Hij had veel kansen maar verloor jammer genoeg met 3-1.Hij herpake zich in de volgende wedstrijd en mag vandaag de wedstrijd voor de 5de plaats spelen.

Zoe Vanderstichelen : won zijn eerste en verloor zijn 2de wedstrijd. Na spectaculaire winst tegen Jarne mag hij vandaag spelen voor de 11de plaats.

Jarne Vanpevenage speelt een iets minder tornooi. Vandaag probeert hij toch om in schoonheid te eindigen door de wedstrijd voor de 13de plaats te spelen.

Jonas De Weer verloor zijn eerste wedstrijd, maar won nadien zijn 2 volgende wedstrijden. Hij heeft zich dus voor de platefinale geplaatst.

Mattis Deroissart : had geen geluk met de loting en verloor zijn wedstrijden tot nu toe. Ook hij heeft vandaag nog een laatste wedstrijd.

GIRLS U17
Mieke Dujardin werd 3de in haar poule na een knappe winst tegen Jolien Deryckere. Zij speelt vandaag voor de 5de plaats.

Camille Dejaegher zat in een zeer zware poule maar toonde mooi squash tegen leden van de Nationale ploeg. Zij probeert vandaag de 7de plaats binnen te halen.

Leona Vercleyen zat eveneens in een zware poule en eindigt het tornooi op de 9de plaats.
Hopelijk hebben we straks goed nieuws over Lynn en Jonas.

Geen opmerkingen: