zaterdag 14 mei 2011

Gemengde gevoelens...

Onze jeugdploeg werd net geen kampioen. Iedereen gunde hen deze bekroning maar Keep Fit besliste daar anders over. Vrijdag vertrokken Guillaume, Seba, Julien en Thomas naar Roeselare. De opdracht was eenvoudig: 0-4 winst = titel. In alle andere gevallen was het bang uitkijken naar Keep Fit. Waren ze nerveus? En nog geen klein beetje! Guillaume mocht starten en het was niet gemakkelijk. In andere omstandigheden zou hij deze match vlot met 3-0 winnen maar nu ging net iets moeilijker. Hij won met 1-3 zijn wedstrijd.
Seba was de volgende en ook onze kapitein was een beetje nerveus. Hij kreeg ook de sterkste tegenstander voorgeschoteld. De jonge Jorne Caes is nog maar sinds januari actief en hij verloor nog geen enkele wedstrijd. Ook Seba slaagde er niet in om het spel te controleren en verloor kansloos met 3-0.
Hierdoor moesten onze jongens wachten op het resultaat van Keep Fit of ze nog kans maakten.
Julien was dan aan de beurt en hij won heel vlot met 3-0 en ook Thomas kende weinig weerstand. Ook hij won met 3-0. En dan was het bang afwachten. We kregen te horen dat Keep Fit 3-0 voorstond maar in de laatste match stond de stand 2-2. Er was nog hoop! Edoch... heel vlug kwam het berichtje dat Keep Fit de 5de set gewonnen had en dus kampioen was. Een koude douche.
Spijtig want onze jeugdspelers (en Seba) verdienden echt beter. Voor het 2de jaar op rij eindigen ze op een tweede plaats op één punt van de eerste. MAAR wat ontzettend knap is, is dat ze voor de 2de keer op rij promoveren!
Daarom wensen we Thomas, Julien, Guillaume G, Jarne, Sam, Guillaume D, Seba en zelfs de iets mindere jonge Yves :-) en dikke proficiat! Zij speelden allemaal minstens één wedstrijd en zijn dus allemaal mede-verantwoordelijk voor deze knappe prestatie.
En nu kijken we uit naar volgend seizoen in 4de nationale.

Geen opmerkingen: