zaterdag 28 mei 2011

De afrekening

Het seizoen zit er helemaal op. SCR telt 1 kampioenenploeg (onze damesploeg) en 2 vice-kampioenen (3de ploeg en provinciale). Een knappe prestatie!
Het is dan ook logisch dat heel wat spelers hun klassement verbeterden dit jaar. Hieronder geven we een overzicht van onze competitiespelers:

Vandenabeele Wouter: Nog altijd de onbetwiste nummer één van SCR. Hoewel hij op pensioen is viel hij dit jaar verschillende keren in en hij won 5 van zijn 8 wedstrijden. Hij blijft ook na dit seizoen A3.

Sadaune Bart: Had geen gemakkelijk seizoen daar hij voor het eerst officieel eerste man van de eerste ploeg was. Hij deed het zeker niet slecht en sprokkelde toch heel wat puntjes waardoor hij een stap dichter bij B2 is. Volgend jaar misschien...

Vandenhole Pascal: blijft status-quo, C1

Detandt Gregory: Is er in geslaagd om zijn seizoen te eindigen als B3.

Dhont Benoit: Ongetwijfeld de speler met de grootste vooruitgang. Hij haalde 750 (!!!) punten binnen dit seizoen. 2 klassementen! Benoit springt van D1 naar C2 en dat is geen eindpunt! We kijken al uit naar volgend jaar.

De Keyser Guy: Kon zich dit jaar handhaven en sluit zijn seizoen net als de vorige 10... als D1 :-)

Botteldoorn Jean Frederick: Steeg dit jaar een klassement en is D1 geworden.

D'Hauwers Thomas: De nummer 1 van onze jeugdploeg won meer dan 400 punten en is dit seizoen D1 geworden.

Vandendooren Julien: Heeft eveneens een indrukwekkend seizoen achter de rug. Hij verloor slechts één wedstrijd in de competitie en won meer dan 500 punten. Hierdoor is ook Julien D1 geworden.

Delbar Sebastien: Sluit zijn seizoen als D2 maar had op het einde van de competitie pech door tegen heel sterke beginnelingen te spelen waardoor hij heel wat puntjes verloor. Maar Seba steeg dus toch een klassement.

Gheerolfs Guillaume: Ook Guillaume verzamelde meer dan 400 punten en verloor hij slechts 2 keer in de competitie! Volgend seizoen start hij als D2!

Decuyper Sam: Sam viel een paar keren in en verloor slechts één keer. Hij blijft D3.

Vanpevenage Jarne: Viel dit jaar 3 keer in en won 2 keer. Jarne sprokkelde wel veel punten via toernooien en steeg zo één klassement. Hij is volgend jaar D3.

Dekeyser Kevin: Won meer dan 200 punten en is D3 geworden.

Debaets Guillaume: Mocht in de competitie 2 keer invallen en won 2 keer... met forfait :-) Maar Guillaume won heel wat puntjes via toernooien en is zo D3 geworden.

Decuyper Yves: Hoewel hij zijn racket definitief aan de haak had gehangen viel hij dit jaar één keer in. Waarvoor dank! :-)

Dedecker Bruno: Won 180 punten dit seizoen.

Bauwens Joris: Alle begin is moeilijk maar Joris sloot zijn eerste seizoen als officiële vaste invaller van de 2de ploeg :-) met 80 punten.

Renders Tom: Tom verzamelde 40 punten dit seizoen.

Ook onze vrouwen deden het goed:

Vandenhoeke Valerie: Sluit een heel sterk seizoen af: meer dan 600 punten extra en eindigt als C2 maar nog een paar punten en Valerie is C1! Ze is dan ook de leading lady van SCR.

Platteau Jolien: Ook Jolien won heel wat wedstrijden dit jaar en sluit het seizoen af als C2.

Vandenabeele Louise: Verloor geen enkele match in de competitie dit seizoen en is C3 geworden.
Dujardin Emma: Emma won 75% van haar wedstrijden en behoudt haar klassement van C3.

Lammens Nora: Ons squashende tennisspeelster (of is het omgekeerd?) heeft indruk gemaakt dit seizoen. Ze verloor geen enkele match in de competitie en won meer dan 400 punten. Ze is C3 geworden maar het is duidelijk geen eindpunt!

Dewilde Marie: Ook Marie stijgt dankzij haar vele overwinningen met 1 klassement: C3!

Therin Julie: Julie speelde dit jaar niet mee met onze vrouwenploeg maar wel bij de provinciale ploeg. Hierdoor moest ze het vaak opnemen tegen mannen maar dat was duidelijk geen probleem. Ze haalde 190 punten binnen!

Daarnaast telt SCR ook 4 Provinciale kampioenen: Louise (2X), Thomas en Jean. Daarnaast waren er nog 14 andere PK-medailles, 1 bronzen medaille (Clarisse) op het Belgisch kampioenschap (en 4 plate winnaars) EN kreeg onze jeugdwerking het "Jeugdtrofee voor Sportverdienste" tijdens het sportgala van Ronse.