zaterdag 2 april 2011

2de ploeg...wint met 3-1!

Hoe lang is het geleden dat we zo'n titel mochten plaatsen? Veel te lang!!! Guy, Kevin, Joris en Jean ontvingen vrijdag de nummer vier in de rangschikking: De Schreef uit Aalst. Er was meteen goed nieuws voor Ronse want onze Aalsterse vrienden konden slechts 3 mannen vinden voor deze match. Joris behaalde zo zijn eerste competitiepunten van het seizoen!
Kevin (D4) mocht als eerste starten en nam het op tegen Ken (D4). Kevin, die dit seizoen steeds tegen veel hoger geklasseerde spelers moest spelen en dus nooit zijn groeiende vorm in in punten kon omzetten, zette onmiddellijk druk op zijn tegenstander. Kevin speelde zeer geconcentreerd en won heel vlot met 3-0.
Jean (D1) nam het vervolgens op tegen Johan (D2). Geen gemakkelijke tegenstander maar Jean slaagde er in om de eerste 2 sets binnen te halen. De derde geen iets minder goed en deze verloor hij dan ook. In de vierde set zette hij dan weer alle druk op zijn tegenstander die hier geen antwoord op wist. Jean won de 4de set met 11-9.
De overwinning was binnen maar nu was het hopen dat we voor de eerste keer ook 4-0 kon winnen. Guy (D1) moest hiervoor winnen tegen Stefaan (D2). Op papier een haalbare kaart... edoch!!! Stefaan behaalde sinds het begin van het seizoen al meer dan 600 punten! en steeg hierdoor al 2 klassementen in 1 seizoen... Dat zegt genoeg. Guy probeerde alles maar zijn tegenstander was gewoon veel te sterk. Hij verloor kansloos met 3-0.
Eindelijk goed nieuws voor de 2de ploeg... hoewel we nu ook zeker zijn dat ze volgend seizoen naar 5de nationale zakken. Maar onze mannen hebben nu al een duidelijk doel voor volgend jaar. Strijden voor promotie naar 4de! En wie weet, misschien zelfs meer...

Geen opmerkingen: