maandag 31 januari 2011

The Loft Den Brek 1 pakt 7 op 8!!!

Na de 3-1 overwinning van vorige week waren de heren van de 1e ploeg uit op een nieuwe zege tegen Gym TC uit Antwerpen... Ook in de heenronde wisten we 3 punten te scoren tegen deze ploeg, de honger was groot!

Benoit (D1) mocht het als eerste opnemen tegen Marc (C1). De match begon vrij voorzichtig met 2 spelers die nog wat op zoek waren! Halverwege de set nam Benoit het initiatief en zette z'n tegenstander meer en meer onder druk, 11-9! Daarna ging Bunny mooi verder op z'n elan, wat het een vlotte 11-3 setwinst opleverde. Op het einde van set 3 spartelde z'n tegenstander nog wat tegen maar het jonge Ronsische talent klaarde de klus met 11-8! Meteen goed voor het 1e punt voor de ploeg en een nieuw C3-klassement voor Benoit!

Tantie (C1) begon wat aarzelend tegen Stany (B3)... Hij speelde te braaf en liet de Antwerpenaar domineren! Z'n snoeiharde forehand liet hij wellicht liggen in de kleedkamer en al gauw stond ie 7-11 en 5-11 in't verlies. Net op tijd schoot z'n diesel in gang! Met enkele rake mokerslagen kwam Tantie steeds beter in de match. Eindelijk kon hij Stany voldoende onder druk zetten met een vlotte 11-6 en 11-5 als logisch gevolg! In de beslissende set was Stany helemaal het noorden kwijt en stapelde de foutjes op... Tantie hield het hoofd koel en zorgde met 11-2 voor een hele knappe comeback!

Bart had er na z'n 1e zege van het seizoen ook deze week veel zin in! Tegen Luc (B3) kwam ie vrij snel in de match. Alles verliep volgens plan en zonder problemen werd set 1 binnengehaald, 11-5! Idem in set 2, alleen kwam de ervaren Luc op het einde nog even opzetten... Al bij al werd het nog vrij vlot 11-8. In set 3 liet Bart de tegenstander niet meer in de match komen en maakt het knap af met 11-4!

Déjà vu in The Loft! Ook vorige week stonden we 3-0 voor, maar toen lieten we het laatste puntje wel liggen... Wouter was van plan daar deze keer verandering in de brengen en startte schitterend met een 11-2 tegen Stijn (B1). Die wist z'n niveau in set 2 n 3 serieus op te krikken en zette Wout meer en meer onder druk. 7-11 en 9-11 deden ons even twijfelen of het nog ging lukken voor onze 1e man! Wout wist zich opnieuw in de match te knokken met een hele knappe 11-5 setwinst. De laatste beloofde dus een thriller te worden! Niemand durfde en kon voorspellen wie het ging halen... Na een hele mooie en spannende wedstrijd (11-9 in de 5e set) stuurde Wouter de Antwerpenaars terug huiswaarts zonder punten!!!

7 op 8 in de laatste 2 matchen, daarmee doen we even goed als in de volledige heenronde! Er is dus zeker nog toekomst voor deze ploeg in 2e! Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen: