zaterdag 2 oktober 2010

2de ploeg trekt scheve start recht.

Onze 2e ploeg mocht voor de tweede wedstrijd van het seizoen naar de kust trekken.

Tegen Ostend squash 2 wilden ze de nederlaag van vorige week zo snel mogelijk doen vergeten. Aangezien Dimi nog (steeds) gekwetst is, mocht onze vaste reservespeler Joris de spits afbijten als 4e man tegen Kris Brems (D4). Joris speelde vorige week een heel sterke wedstrijd!) Joris kwam moeilijk in de match en al snel was de eerste set voorbij, 11-1.

Maar Joris is geen opgever en knokte terug in de 2e set, doch bleef hij steken op 11-6. Het rare spel van de tegenstander maakte het Joris te moeilijk. In de 3e set probeerde Joris nog, maar opnieuw bleef hij steken op een 11-6.

Toen was Kevin aan de beurt, tegen Wim Maes, een D2-speler. De eerste set ging vrij vlot en de balletjes gingen goed naar achteren. De eerste set was binnen, 3-11. De tweede set kreeg Kevin wat last van zenuwen en maakte te veel foutjes waardoor de set met 12-10 naar Wim ging. Set 3 en 4 kon Kevin de zenuwen opzij zetten en ging telkens winnen met 6-11. Het eerste punt van de ploeg was binnen!

Als tweede man mocht Jean optreden tegen Vandendaele Stephan (D2). Jean is dit seizoen opnieuw enorm gemotiveerd en staat op enkele puntjes van het D1–klassement! Dit heeft zijn tegenstander geweten. De eerste set ging enorm vlotjes naar Jean met 6-11. En dit zonder echt veel te moeten lopen op de court. Was het door de intensieve opwarming waardoor Jean zo scherp stond of door het optreden van U2, de avond ervoor?? Set 2 en 3 waren van hetzelfde kaliber. Met een 7-11 en 4-11 kon Jean tevreden de court verlaten. Het tweede punt was binnen!! Toen kwam Guy aan de beurt. Hij mocht het opnemen tegen Verschelde Bart (D1). De eerste set was heel spannend en eindigde in het voordeel van Ostend Squash, 11-9. Guy voelde aan dat hij Bart wel aankon en begon met volle moed aan de 2de set. Als snel stond het 7-1 in het voordeel van Bart, maar Guy knokte terug en sleepte verlengingen uit de brand! Het werd heel spannend, jammer genoeg verloor Guy heel nipt met 14-12. De derde set kon Guy niet meer aanklampen en verloor met 11-5.

Finale uitslag : 2-2

Nu een maandje rust L om nadien de Recrean te verwelkomen in The Loft.

Kevin

1 opmerking:

Anoniem zei

De kop is eraf! :-)