maandag 31 mei 2010

Wouter A3!!!

Het is nu officieel Wouter eindigt zijn squashcarrière als A3! Op ons kampioenen viering wisten we het niet goed aangezien de VSF de nieuwe rankings nog niet hadden uitgebracht. Er was veel twijfel omdat Wouter toch een paar puntjes verloren had maar sinds vandaag staat het vast. Nipt maar wel A3! Proficiat Wouter met deze prachtige prestatie! En er vielen nog meer verrassingen uit de bus.
Bart is volgend jaar als B3 de nieuwe kopman maar ook Gregory is B3 geworden (Hiervoor heeft hij toch 10 matchen zelf gespeeld... en 7 (ZEVEN!!!) forfaits gekregen (elk 35 punten waard!) Maar het is hem van harte gegund en hopelijk kan hij volgend jaar ook bewijzen dat hij zijn nieuw klassement waard is.
Pascal heeft zijn klassement behouden en is dus nog steeds C1.
Mathieu, die ook net op pensioen is, sluit zijn carrière af als C3!!! Eveneens een mooie prestatie!
Benoit (onze clubkampioen bij de Junior jongens) eindigt het seizoen als D1 en zal dus de vaste 4de man worden in de eerste ploeg.
Guy flirtte eventjes met D2 maar sloot toch zijn seizoen positief en blijft D1.
Jean wipt over Dimitri (die een halve seizoen gekwetst was en D2 blijft) en eindigt op 65 punten van D1 (maar is dus nog altijd D2).
En daar is opnieuw jeugdig talent want daar is Thomas. Hij is over Seba gesprongen en is D2 geworden! Knap Thomas!
Seba daarentegen had net te weinig puntjes om zijn klassement te behouden maar is nu weer klaar om de sprong naar D2 te nemen.
Julien, onze kersverse clubkampioen, is D3 geworden en we twijfelen er niet aan dat ook hij volgend vlotjes nog een klassement zal stijgen.
Ook Guillaume en Sam eindigen het seizoen af als D3.
Bijna bij alle andere spelers stellen we een kleine stijging vast van hun punten maar niet genoeg om een klassement te stijgen. Volgend jaar krijgen ze opnieuw een kans.

Geen opmerkingen: