zondag 22 november 2009

De vaste rode lantaarn???

Geen geluk voor BG Finesse vrijdag.
Ze namen het op tegen de mannen van Wevelgem ( wat een opluchting was voor Mathieu, hij kon namelijk niet verliezen van een vrouw).
Het werd een 1-3 overwinning voor Wevelgem, maar het had evengoed 3-1 voor Ronse kunnen zijn. Het tikkeltje geluk zat echter goed verscholen...
Onze vaste vervanger Kevin kwam als eerste op het plein. Kevin, zelf D4 nam het op tegen 'pietje precies' Yves Vincke(D2). Kevin speelde een heel sterke wedstrijd en ze wonnen afwisselend een setje. Een vijfde set moest het verdict vellen. Helaas was de vijfde set er één te veel voor Kevin en deze ging makkelijk naar Wevelgem.
Op 3 stond Dimi die het tegen Steven (D1) mocht opnemen. De eerste twee sets speelde Dimi op diesel en verloor deze héél snel. In de derde set kwam Dimi in zet ritme en wist deze naar zich toe te trekken. Ook de vierde set nam hij makkelijk met 11-2. Ook een vijfsetter dus. Spijtig genoeg startte deze voor Dimi heel slecht ent het stond algauw 2-8. Dimi wist terug te vechten tot 8-8 maar verloor de set met 9-11. Het heeft niet mogen zijn!!!
Mathie betreedde dan het court om de kleuren van de ploeg te verdedigen.Het supporteren van vrouwlief en zoontje Remie deed blijkbaar wonderen. Mathieu speelde een feilloose wedstrijd en wist de klus te klaren in 3 sets. Stefanie en Remie zijn er de volgende wedstrijd hopelijk terug bij.
Toen was het de beurt aan Guy om ons naar een gelijkstand te sleuren. Ware het niet dat hij tegen een héél sterke tegenstander uitkwam. In een mum van tijd sloeg de Wevelgemmenaar (ofzo) zijn ploeg naar een 3-1 overwinning...
Guy, in de vorm van zijn leven, slaagde er niet in de tegenstander onder druk te zetten en moest al snel terug van het plein stappen.
Ronse staat nu alleen laatste op 6 punten van de voorlaatste. Met een gemiddelde van een half punt per wedstrijd wordt het moeilijk!!!

Geen opmerkingen: