dinsdag 29 september 2009

The Loft Van Cauwenberg scoort opnieuw!!!

Na 2 draws op verplaatsing, volgde nu opnieuw een verplaatsing... Dit keer geen Antwerpen, maar wel Brugge. Vrij bekend terrein, nooit echt gemakkelijke matchen.

Het eerste punt was al zeker want bij de vijand waren ze slechts met z'n drieën. Dit maakt dat Tantie met een 3 op 3 staat! Knap, dit smaakt naar meer...

Bij Bart stond de teller nog op 0. Op verzoek van de tegenstander werd deze match eerst gespeeld. Het beloofde niet eenvoudig te worden tegen Alexander Versyck (B3 en zoon van de centrumeigenaar). Maar wat de vorige keren niet lukte bij Bart, lukte deze keer wel. Hij kende een zeer goede dag en bewoog lekker op het veld. De balletjes kwamen waar ze moesten komen en bijgevolg werd het een vlotte 3-0 (11-4, 11-3 en 11-9).

Wouter, nog steeds ongeslagen, kwam daarna in actie. Tegen Philippe Daneels (B2) had hij nog nooit verloren, waardoor hij een beetje te langzaam van start ging. Met 0-2 om de oren en "mijn benen zijn gelijk afgesneden" kwam Wouter van het veld. Een beetje peptalk kon dus zeker geen kwaad en toen sloeg Wout z'n diesel plots aan. Vanaf toen hield hij alles netjes onder controle en kwam nooit meer in gevaar! Een 3-2 overwinning bracht de tussenstand op 3-0 voor de Ronsenaars.

Pascal kon nu voor de eerste 4-0 in 2e divisie zorgen tegen Gill Vanrapenbusch (C1). Beide spelers waren enorm aan elkaar gewaagd en Pascal speelde z'n beste match van het seizoen. Hij kwam 1-0 voor, waarna Gill het spel nog wat versnelde. Er werd er daar duchtig op losgemept (ze waren al aan hun 3e bal toe)... Bij een 2-1 achterstand liet Pascal het beste van zichzelf zien, in een match op B-niveau. De 5e set zou alles beslissen. Daarin kantelde de match opnieuw, weliswaar pas bij 7-7. Het werd uiteindelijk 11-8 voor de Bruggeling.

3-1 is natuurlijk een knap resultaat, wat ons op de 4e plaats in de rangschikking brengt op amper 1 puntje van de leider. Dat belooft voor de 1e thuismatch op donderdag 8 oktober!

3 opmerkingen:

dimi zei

"bewoog lekker op het veld..." Gaat ge de erotische toer op in u verslagen Bartje???

Bart zei

Dat is vakjargon Dimi ;-) En ook wel een beetje dichterlijke vrijheid :-) Moet kunnen dacht ik zo...

Séba zei

' dat beloofD voor de eerste thuismatch '.... ook dichterlijke vrijheid? :p