zaterdag 23 mei 2009

Wie wordt wat?

Na de voorlaatste speeldag van ons clubkampioenschap kennen we de halve en soms zelfs al de finalisten.

Bij de juniors meisjes spelen Emma en Louise de eerste halve finale en Katleen en Jolien de andere. In de verliezersronde zal Camille dejaegher het opnemen tegen Mieke Dujardin.

Bij de juniors jongens speelt Guillaume tegen Benoit en Sam tegen Julien in de halve finales. In de verliezersronde zal Aaron het opnemen tegen Maxence of Jarne.

Bij de recreanten zal Kristof De Visser het opnemen tegen Wim Verhellen die met 260 km fietsen in de benen zich toch probleemloos kon plaatsen voor de finale. Over goede fysiek conditie gesproken...

Bij de dames zal Julie het opnemen tegen Jolien die toch een beetje verrassend Emma wist uit te schakelen.

En bij de competitie heren zal Arnaud tegen Benoit spelen en Pascal tegen Wouter. In de verliezersronde speelt timothy tegen Ivo en Kevin tegen Guillaume.

Er staan dus vandaag heel wat mooie wedstrijden op de affiche. Het is dus zeker de moeite om eens langs tekomen. Voor de vroege vogels: de eerste wedstrijden starten om 10u30 en de finale van de competitie heren met de titel van Clubkampioen als inzet wordt om 17u gespeeld. Vanf 19u start dan de kaas- en wijnavond.

Geen opmerkingen: