dinsdag 28 april 2009

Het kan verkeren...

Waar vorig jaar de eerste ploeg hoge toppen scheerde en de tweede ploeg het hard te verduren kreeg, zijn de rollen dit jaar eens omgekeerd... De 2e ploeg is ondertussen zeker van de promotie van 4e divisie. De 1e ploeg hangt ergens onderaan de lijsten in 2e divisie en is nog niet zeker van behoud... De wedstrijd in Keep Fit zal er alvast geen goed aan gedaan hebben!

Als eerste begon Pascal tegen C1 Matthias. Pascal kon niet echt een vuist maken en alle sets verliepen gelijkaardig, helaas in het voordeel van de thuisspeler. Het stond vrij snel 0-3.

Bart, die een beetje op zoek is naar de juist vorm, vond de vorm terug, alleen was het kalf al half verdronken... Het stond veel te snel 0-2. Daarna ging het goed, maar 12-14 volstond net niet om het tij te doen keren tegen Tom (B2).

Tantie had er duidelijk zin in en startte sterk. Elke om beurt namen ze een set, tot de 5e zou beslissen. Jammer genoeg ging toen het licht uit bij Tantie, die toch een knappe match had gespeeld tegen Randy (B2).

Wout moest dan maar (zoals zo vaak) de meubelen redden. Hij was duidelijk nog niet warm toen Jeroen (B1) verschroeiend startte. " 't Was ééntje om op te warmen " wist hij mij te vertellen... En gelijk kreeg hij! Heel knap wist hij 2-1 voor te komen. Jammer, maar toen was de brandstof op bij Wout. Hij verweerde zich nog meer dan degelijk, maar het fysieke geweld van de vijand haalde de bovenhand.

0-4, zware cijfers. Alhoewel de 2-2 van de heenronde echt niet veraf was als je twee 5-setters speelde. Het lijkt erop alsof alle plaatsen vastliggen. The Loft 1 zal voorlaatste eindigen met nu al 7 punten voorsprong op de laatste en 2 punten achter op de 3e laatste, die wellicht niet meer goed te maken zijn op de laatste speeldag.

Behoud of degradatie zal afhangen van wat de VSF beslist... Geen idee wat er ons dus volgend jaar te wachten staat?!?

2 opmerkingen:

Jean zei

Ondanks alles zullen we er meer dan eentje op drinken op 8 mei!!!

Noémie zei

Tuurlijk dadde ;-)