zaterdag 21 maart 2009

BG Finesse wint derby!

BG Finesse ontving vrijdag de mannen van de recrean en dat zijn altijd leuke wedstrijden. BG Finesse mocht rekenen op zijn vertrouwde spelers: Mathieu, Guy, Jean en Benoit.

Jean speelde zijn wedstrijd een uurtje vroeger dan voorzien op vraag van zijn tegenstander. Al heel vlug merkte hij dat het geen zware wedstrijd zou worden en hij won heel vlot zijn wedstrijd in 3 sets. 

Benoit mocht dan op de court. Hij speelde tegen Drazan die nog maar één wedstrijd verloor dit seizoen... maar Benoit verloor nog geen enkele wedstrijd. Ons jeugdproduct bleef heel rustig, speelde een perfecte wedstrijd en won in 3 sets. Knappe prestatie!

Guy "ik verlies niet in 2009" De Keyser mocht het dan opnemen tegen Filip De Smet. En inderdaad Guy verloor ook deze wedstrijd niet. Na een klein dipje in de derde set klaarde hij in de 4de set de klus. 3-1

Dan was het hopen dat Mathieu voor een nieuwe 4-0 overwinning zou zorgen. Het zat er echter nooit in. Zijn tegenstander was snel op de bal en speelde goed waardoor Mathieu niet veel kansen kreeg en verloor in 3 sets. 

3-1 tegen de nummer 3 is een fantastisch resultaat. Hierdoor is BG Finesse nu alleen op de 2de plaats en is het uitkijken naar wat de nummer 1 gedaan heeft. Met een beetje meeval is de titel nog haalbaar. Onze mannen gaan er dan ook volledig voor!

2 opmerkingen:

Yves zei

Jaaaa, zeg!!!
Bellen ze mij eerst op om de wedstrijd te verleggen, en niet op vrijdag te spelen...
Dan kom ik natuurlijk niet kijken!
En daarna lees ik dat er tóch werd gespeeld....
Jaaaa, zeg!!!
Toch nen dikke proficiat en zorg maar dat we nog een kampioen mogen vieren dit jaar!!
Grtzzzz

Jean zei

??? Wie heeft er jou gebeld? En er moest één match vroeger gespeeld worden. Maar goed. We hebben het goed gedaan. Spijtig dat Piramid het beter gedaan heeft. Zij wonnen met 4-0 tegen Move 1.
We staan nu los 2de met 4 punten voorsprong maar hebben zelf 4 punten minder op de nummer 1. Alles winnen is de boodschap!