zaterdag 4 april 2009

BG Finesse 23 op 24!

Vrijdag gingen Mathieu, Guy, Seba en Jean samen met Jolien, Marie, Katleen en Nora naar Piramid. Zowel de dames als BG Finesse moesten het opnemen tegen een ploeg van Brugge.

Invaller Seba mocht als eerste starten en na vlotte winst in de eerste set (11-3) gaf hij volgend commentaar: "Pfff, 't gaat niet goed..." Tja... de 2de set werd 11-2 voor Bas en in de laatste won hij met 11-6. Het ging misschien niet goed maar meer moest dat niet zijn voor ons!

Jean mocht dan op de court. In de eerste set ging het eventjes gelijk op maar die haalde hij toch binnen (11-8) en in de 2de en 3de set kende hij geen enkel probleem meer. 

Ook Mathieu had geen probleem met zijn tegenstander en ook hij won heel vlot in 3 sets.

En dan was er Guy "Ik verlies niet in 2009". In de eerste set... ging het mis en die verloor hij met 11-6. In de 2de set... ging het eventjes mis; Guy kwam 6-0 achter te staan en besefte dat hij toch maar beter een tandje bijstak. Hij won die dan toch nog met 11-9. Ook de 3de en de 4de haalde hij binnen waardoor BG Finesse al weer met 4-0 won!

23 op 24 in de laatste 6 wedstrijden is een ontzettend knappe prestatie. Hierdoor vergroot onze 2de ploeg zijn voorsprong op de nummer 3 tot 6 punten. De kloof met de nummer één blijft echter 4 punten.

Geen opmerkingen: