zaterdag 14 maart 2009

BG Finesse: The eye of the tiger!!!

Dat onze 2de ploeg op scherp staat was de afgelopen 3 speeldagen al bewezen met drie 4-0 overwinningen op rij. Vrijdag ontvingen ze de mannen van Paramount. Een top 5 ploeg met ambities en in de heenronde speelden ze 2-2 gelijk. Tijd voor het serieuze werk dus.

Benoit startte als eerst en heel vlotjes won hij in drie sets zijn wedstrijd. Toch even opmerken dat Benoit nog geen enkele match verloor bij BG Finesse! De jeugd van SC Ronse staat duidelijk voor kwaliteit!

Jean nam het dan op tegen Jasper en ook voor hem was er geen enkele tegenstand. Heel vlug stonden de bordjes op 3-0 voor The Loft.

Mathieu was dan aan de beurt tegen Thijs. Een jonge kerel met veel ambitie. Maar Mathieu heeft ook ambitie en enkel de 3de set moest hij prijsgeven. 3-1 voor BG Finesse!

En dan moest Guy voor een nieuwe 4-0 overwinning zorgen... maar ja... Guy had de laatste 37 uren zijn bed nog niet gezien... en zijn tegenstander was van een niet onaardig niveau... Het begon allemaal goed. De eerste haalde Guy vlot binnen en zag hij het allemaal goed zitten. In de 2de set ging het net iets minder en vroeg Guy zich af waar die bal toch bleef... De derde set was spannend maar ging opnieuw naar de tegenstander. In de 4de set zette hij alles op alles, haalde die binnen en zorgde voor een 5de set. Ondertussen zag Guy zwarte bolletjes (geen squashballetjes), roze olifantjes en had hij ettelijke liters lucht nodig. Maar de ervaring en het karakter zorgden er voor dat hij ook die laatste spannende set binnenhaalde!

Voor de 4de keer op rij wint BG Finesse met 4-0. Onze mannen zijn dus duidelijk gemotiveerd om alle tegenslagen van de heenronde weg te werken en ze zulen er alles aan doen om toch nog die eerste plaats te halen.

Volgende week komt de Recrean op bezoek en bij deze doen we al een warme oproep aan alle supporters om onze 2de ploeg naar de overwinning te roepen!!!

1 opmerking:

Yves zei

Als het even kan komen wij zeker supporteren, guys!!
Ga voor die titel!!!