donderdag 19 februari 2009

Dames te gast bij Polé Polé de Poorteresjes

De batterijen waren volop opgeladen, de benen stonden scherp, de squashraketten mooi opgeboend. Zo vertrokken we naar Gent om het op te nemen tegen de Poorteresjes.

Nadat we opgewarmd waren en onze tactiek besproken was, mocht de eerste er aan beginnen.

Eerste match: Marleen Labbeke vs. Patricia Laevens

Toen ze aan de eerste set begonnen, was het ons al duidelijk: dit kon geen korte match worden.... Het werd een thriller van formaat, een thriller van 5 sets waarbij onze Patricia als winnaar uit het court kwam. De setstanden waren fenomenaal: 13/11 - 8/11 - 12/10 - 7/11 - 9/11. Nog eens een dikke proficiat voor Patricia!

Tweede match: Eefje Cottenier vs. Julie Dhont

Voor deze dames was het niet de eerste keer dat ze mekaar ontmoetten. Vorig jaar speelden ze ook al eens tegen mekaar, toen werd het een spannende 5-setter. En deze keer mocht het natuurlijk niet minder zijn.... Ietwat nerveus begonnen ze aan de eerste set. Het was duidelijk dat beide dames nerveus waren en dat de 1ste set als opwarmer mocht dienen. Daarna mocht het echt beginnen. En.... het werd ook een 5-setter (we gingen dus niet vroeg thuis zijn). Maar het was wederom Eefje die met de overwinning naar huis mocht: 2/11 - 11/9 - 11/6 - 5/11 - 7/11.

Derde en laatste match: Leen Verschore vs. Karla De Fauw

Toen begonnen onze nrs. 1 aan hun match. Karla stapte met weinig vertrouwen in haar match het court op. We wisten dat Leen een zeer goeie speelster is en dat het zeker niet gemakkelijk ging zijn voor haar. Maar Karla liet zich niet doen. Ondanks haar verweer mocht het niet baten. Leen blijft nog steeds ongeslagen door onze ploeg. Het werd 3/11 - 7/11 - 3/11.

We gingen dus naar huis met 1 punt, waar we al heel tevreden mee zijn!

Vanwege uw reporter ter plaatse, Julie

1 opmerking:

Yves zei

Proficiat, meisjes!!! Wij proberen vanavond -ook in Gent, maar tegen Matchpoint- minstens even goed te doen.
Grtz