zaterdag 21 februari 2009

BG Finesse: oppermachtig!

Onze 2de ploeg verkeert duidelijk in topvorm! Na 2 overwinningen op rij met 4-0 tegen keep Fit ontving BG Finesse de mannen van Piramid 7. Mathieu, Guy, Benoit en Jean waren er volledig klaar voor. Bij aankomst kregen ze echter te horen dat er slechts 3 Bruggelingen gingen spelen waardooor Benoit niet eens hoefde te spelen. Leuk maar Benoit had het toch liever anders gehad. 

Jean mocht dan als eerste starten...en na 3 minuten was de eerste set binnen: 11-0! Too easy dacht Jean en plots was de concentratie weg... 12-10 voor Jean in de 2de set. In de derde set gaf Jean zijn opslag niet meer af en dus werd het 11-0!

Guy mocht dan spelen en ook voor hem was er absoluut geen tegenstand. Enkel in de eerste set was het even spannend (12-10) maar set 2 en 3 gingen vlot naar Guy (11-3, 11-5)

Als laatste was Mathieu aan de beurt en ook bij hem was absoluut geen tegenstand (11-4, 11-4, 11-6)

3de 4-0 overwining op rij voor de 2de ploeg waardoor ze alleen 2de blijven in de algemene rangschikking. Volgende speeldag zijn onze mannen bye en daarna zal het serieuze werk beginnen met een wedstrijd tegen Recrean. Hopelijk kunnen we dan op onze supporters rekenen!!!

1 opmerking:

elien & dimi zei

er heerste idd wel een enorme strijdlust in onze ploeg. De Bruggelingen hebben een schoon pandoering gehad, Nice work!!!