woensdag 17 december 2008

BG Finesse krijgt slaag...

BG Finesse is zijn eerste plaats kwijt. Vorige vrijdag moesten de mannen van de 2de ploeg naar Piramid voor een echte topper. Maar het noodlot sloeg toe: Dimi was gekwetst, Guy zat in het buitenland en Mathieu lag ziek in bed. 

Hierdoor moesten Jean, Seba, Thomas en Yves de eer proberen te redden tegen de sterke jeugd van Piramid. Yves startte als eerste maar zag onmiddellijk dat hij weinig kon inbrengen. Zijn VEEL jongere tegenstander raakte nooit echt in de problemen en won met 3-0.

Thomas was dan aan de beurt en hier ging het al iets meer gelijk op. Maar op de besliisende momenten moest ook hij zijn meerdere erkennen. 3-1 voor de Bruggeling.

Vervolgens kwam Seba in actie maar ook hij kon zijn spel niet opleggen. Na een zeer sterke start van Seba nam de Bruggling het over en won vlot met 3-0.

Jean moest dan maar voor de eerredder zorgen tegen de Westvlaamse kampioen bij de D's en bij de jeugd. Maar al vlug bleek dat ook hij niet opgewassen tegen de snelheid van de jonge speler. In de derde set kon hij toch zijn spel opleggen maar daarna was het game over. 3-1 voor de kampioen. 

Bedankt aan onze invallers voor de inzet maar het mocht niet zijn.

Onze 2de ploeg heeft dit jaar met ontzettend veel pecht te kampen. Slechts 2 keer konden ze met de voltallige ploeg spelen. Alle andere keren viel iemand uit. µ

Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd van de heenronde tegen Move 1 en dat is weer een topper. Maar deze keer gaan we weer voluit voor de winst!

2 opmerkingen:

test zei

Ksal der zijn!

vraagje: hebben we met ontzettend veel 'PECH' te kampen of 'SPECHT' te kampen ;-)

elien & dimi zei

Het zat idd nog nie mee hé. We hebben alle pecht voor sit seizoen al gehad ; )

Véél succes vrijdag!!!