zondag 21 december 2008

BG Finesse: de puntjes op de i!

Vrijdag ging BG Finesse voor de laatste match van de heenronde op bezoek bij The Move in Torhout. Na de pijnlijke nederlaag van vorige week was de 2de ploeg klaar heel gemotiveerd! Dimi is nog steeds geblesseerd waardoor Thomas hem deze keer mocht vervangen. Voor de rest was Mathieu genezen en Guy weer in het land en Jean speelde als 3de man.

Thomas mocht starten maar was duidelijk nog niet goed wakker van zijn dutje in de wagen. Geen enkele keer kon hij zijn tegenstander bedreigen en veel te vlug was het 3-0 voor Torhout.

Jean was de volgende en het zat duidelijk ook iet mee. De eerste set ging vlot naar de tegenstander. In de 2de set ging het dan weer gelijk op maar ook deze verloor hij met 13-11. In de 3de set kon Jean echter het tij doen keren. 11-8. En ook in de 4de en 5de set won hij uiteindelijk met 11-8.

Mathieu startte zoals we het van hem gewoon zijn ondertussen...als een diesel. Eerste set aftasten, observeren en verliezen. Om dan de volgende 3 overtuigend te winnen. 

Ook Guy startte moeilijk. De eerste set ging gelijk op maar ging naar The Move. De volgende 3 sets waren echter éénrichtingssquash waardoor Guy vlotjes 1-3 won.

The Move - BG Finesse: 1-3

Een deugdoende overwinning. BG Finesse staat nu op een gedeelde 3de plaats achter Piramid en Recrean. Indien we in de terugronde gespaard blijven van de pech die we tot nu toe gekend hebben moeten we in staat zijn om bij de top 2 te eindigen. We houden jullie op de hoogte!

Geen opmerkingen: