maandag 10 november 2008

The Loft - Lounge Café Joly behaalt eerste overwinning !


In eerste provinciale is The Loft - Lounge Café Joly erin geslaagd hun eerste overwinning van deze competie te boeken; Future Sports uit Zottegem ging met zware 4-0 cijfers voor de bijl.


Na een game opwarming tegen een foute tegenstander begon Yves zijn wedstrijd iets later dan voorzien tegen Tim Christleven.
In de eerste game was het al duidelijk dat Yves hier wel eens zijn eerste overwinning zou kunnen neerzetten want hij domineerde de game overduidelijk, het werd een droge 11-4.
Na een kleine aarzeling in het begin van de tweede game vond yves dan toch het juiste ritme terug en maakte de match af met 11-6 en 11-7. De eerste overwinning van Yves was een feit en de eerste ploegoverwinning kwam dichterbij.
Als tweede kwam Bruno in actie die, geïnspireerd door Yves, meteen het laken naar zich toetrok. In geen tijd stond 11-2, 11-5, 11-4 in het voordeel van Bruno.
Julien, die op de tweede plaats Julie kwam vervangen, had de eer om voor de eerste overwinning van het seizoen te zorgen, wat wel voor wat extra druk zorgde. Hij begon dan ook zenuwachtig aan de wedstrijd en besliste de eerste game maar op het einde in zijn voordeel: 11-7. De volgende games speelde hij veel rustiger en won dan ook gemakkelijk met 11-1 en 11-6.
Als laatste was het dan aan Séba om te beslissen of het een 3-1 of 4-0 overwinning zou worden.
Het werd het laatste want hij won vrij vlot van Robyy: in de eerste en derde game stond hij zijn tegenstander telkens maar 1 punt toe. Enkel de tweede game was evenwichtig maar werd uiteindelijk toch gewonnen met 11-9.

Dankzij deze 4 punten slaat onze provincialer stilletjesaan een kloof met de laatste 2 ploegen uit het klassement.

1 opmerking:

elien & dimi zei

Sterk gedaan gasten!!!
Waneer is het feestje bij Yves thuis??? ; )