zaterdag 13 september 2008

The Loft - BG Finesse: VICTORY!!!

Sorry voor het overdreven enthousiasme maar na 1, 5 jaar zonder overwinning was de vreugde afgelopen vrijdag enorm groot. De ambities van de 2de ploeg waren duidelijk: we gaan voor de titel! Maar voor de eerste match konden we al niet op Mathieu en Guy rekenen waardoor Dimi en Jean op 1 en 2 terecht kwamen, Seba en Benoit namen plaats 3 en 4 voor hun rekening.
Seba mocht als eerste starten en het werd meteen duidelijk dat hij niet met veel vertrouwen speelde. Hij maakte teveel foutjes en geraakte nooit in de match waardoor de match veel te vlug beslist werd met 3-0 voor Oostende. Benoit was dan aan de beurt en zijn tegenstander zag onmiddellijk de bui al hangen: er is jong talent in Ronse. Met precieze slagen, mooie lengtes, perfecte drops bewees Benoit dat hij wel eens veel punten zou kunnen winnen dit jaar. Hij won zijn match met 3-1.
Jean mocht dan de court op. De eerste set mocht dan niet bepaald een schoolvoorbeeld zijn van hoe je moet squashen, toch haalde hij die binnen. Ook de 2de en 3de set won hij makkelijk.
Dimi moest dan voor de eerste zege van de ploeg zorg sinds lang. Dimi speelde voorzichtig maar zeer precies. Geen mokerslagen maar met mooie lengtes en drops. Hij won vlot de eerste 2 sets. Iedereen stond al klaar om te vieren maar dat was zonder de Oostendenaar gerekend. Plots slaagde Dimi er niet meer in zijn spel op te leggen. Set 3 en 4 gingen naar zijn tegenstander. In de 5de set kreeg Dimi zowaar 4 matchballen tegen!!! Maar hij bleef rustig en zijn tegenstander voelde de druk. Dimi kwam terug tot 10-10 en ging meteen door naar winst: 13-11!!! Mooie remonte en een knappe prestatie.
Hiermee heeft The Loft-BG Finesse getoond dat het klaar is om voor de titel te spelen.

3 opmerkingen:

elien & dimi zei

Zalig om onze eerste wedstrijd zo mooi te winnen!!!
Hopelijk blijven we zo doorgaan...

Yves zei

't Was ook héél mooi om naar te kijken, Dimi! Alleen jammer dat je de wedstrijd moest winnen met een str... !!! ;-)))
Maar laat het ons dat maar worst wezen!
Grtz

test zei

Hebben jullie ons nog nodig? ;-)
Schitterend gedaan gasten!