dinsdag 15 april 2008

We kwamen,we zagen,...maar we verloren!


Dromend van de Proximus Diamond Games voor squashers in het Sportpaleis waren we op baan naar de tegenstander, Health City in Merksem.
Eenmaal aangekomen, na wat zoekwerk (blijkbaar is Merksem een ingewikkelde stad :s), begon Julie aan haar wedstrijd. Ietwat onwennig en nerveus begon ze aan haar wedstrijd tegen Miss Joan. Tijdens de match kon ze enkele puntjes nemen en ook een set. Maar spijtig genoeg mocht het niet zijn, de eerste match was verloren met 3-1 in sets.
Als volgende kwam 'oes Bééle' enthousiast op het plein. Met een hele bus supporters werd Isabelle op het plein toegejuichd. Persoonlijke coach Yoshi wist de mama enkele tips te geven waardoor ze in de laatste set de tegenstander alle hoeken van het plein heeft laten zien. Maar wederom, de tegenstander trok aan het langste eind.
Als laatste Ronsenaar begon Sofie aan haar wedstrijd tegen Shana. Ondanks de sterke tegenstand kon Sofie toch enkele mooie rally's spelen en de service nemen. Maar spijtig genoeg moesten we terugkeren met een 0-3 in onze achterzak.Maar toch laten we ons hier niet door doen en kijken we al uit naar onze volgende wedstrijd.
Poorteresjes, hou jullie maar klaar!

( Captain Julie Dhont )

7 opmerkingen:

Yves zei

De motivatie en de sfeer zijn het belangrijkste. En ze zeggen dat de rest vanzelf komt!
Volhouden SCR-girls!!!

elien & dimi zei

In hun geval zou een gps ook welkom zijn...
Nie opgeven en blijven trainen he!!!

Bart zei

Inderdaad, blijven trainen is de boodschap! Al geld deze tip niet alleen voor onze damesploeg ;-)

Séba zei

En wat bedoelt ge daar nu weer mee ?:-)

Bart zei

Oooh, ik bedoel daar niks in't bijzonder mee hoor :-) Al is de boodschap wel aangekomen precies...

Séba zei

'k denk dat Bart 't over u heeft hoor, Jean :-)

Jean zei

Bwaah... ik weet niet waarover hij het heeft. Ik train de vrijdagavond/nacht regelmatig op uithouding en ik mag niet klagen...