maandag 14 april 2008

Geen enkel setje voor derde ploeg...

Het heeft niet mogen zijn, the loft Lounge café Joly verliest de derby tegen Recrean met 4-0.Aangezien Recrean nog aan het strijden is voor de titel kwamen ze met een verterkte ploeg naar Ronse?!?

Yves speelde als eerste zijn wedstrijd tegen een veel sterkere tegenstander. Doch speelde Yves één van de beste wedstrijden van het seizoen. Yves had weinig last van zenuwen en kon zich ten volle geven. Dit in combinatie met zijn oneindige motivatie maakte het een sterke wedstrijd voor Yves. Helaas verloren met 0-3.

Onze derde man was vervanger Mathieu E. Ook hij speelde een goede wedstrijd. Zijn enorme strijdlust zorgde er voor dat hij een aantal puntjes kon binnenhalen. Maar helaas, zijn gebrek aan training en wedstrijdritme zorgden er voor dat hij de wedstrijd met 0-3 verloor.

Op 2 speelde Mathieu D. Na een viertal weken haalde hij z'n racket nog eens van onder het stof. Mathieu slaagde er echter niet in zijn normale niveau te behalen en verloor ook de wedstrijd met 0-3. Was het te veel rugpijn, te weinig training...?

Last but not least kwam Benoit op het court. Ook hij kwam uit tegen een heel sterke tegenstander. Al snel bleek dat het Benoit zijn dagje niet was en voor we het wisten werd het 0-3 en was de match afgelopen.

Enidstand; The Loft Lounge café Joly 0 - 4 Recrean


Always look on the bright side of life......


Geen opmerkingen: