vrijdag 25 april 2008

The Loft Lounge/café Joly kan het niet waarmaken in Torhout

Donderdag 24/04 vetrok onze derde ploeg naar Torhout voor de voorlaatste interclubwedstrijd. 'Versterkt' door Seba ( uit de 2e ploeg) en Frank ( onze vaste vervanger) trokken Yves en Dimi naar Torhout.
Toen we in Torhout aankwamen merkten we al snel op dat het in West-Vlaanderen ook ' heel mooi weer' kan zijn...
De wedstrijd :
Yves kwam uit tegen een speler die op D1 niveau speelde, dus beloofde het een moeilijke partij te worden. Dit bleek ook uit de scores ; 9-2/9-0/9-2. Niettegenstaande het verlies speelde Yves een mooi spel en kan hij beginnen dromen van zijn overwinningen het volgende seizoen.
De 2e match nam Seba voor zijn rekening. De eerste verkennende set werd verloren met 9-7. Seba moest zijn ritme en tweede adem nog vinden en dan zou het wel in orde komen. Helaas waren deze héél goed verstopt en verloor Seba de partij met 3-0. Het werd ook duidelijk dat de courts in Torhout een totaal ander spelritme dan bij ons eisen, dus was het moeilijk je ritme terug te vinden.
Voor de derde match trok Frank zijn stoute schoenen aan en nam het op tegen een vervangende speler binnen de Torhoutse ploeg. Ook deze bleek een heel sterke vervanger te zijn en al snel stond het 2-0 voor Torhout. In de derde set wist Frank meer mee te spelen maar verloor helaas de partij met 3-0.
Als laatste bertrad Dimi het plein. Hij zou proberen de Ronsische eer te redde. En het werd een thriller van formaat. Een uitputtende wedstrijd met heel lange rallies. Dimi kwam met 2-1 achter na drie sets, maar dankij de coaching van zijn medespelers en zijn doorzettingsvermogen wist hij de partij te winnen met 2-3.
Volgende week naar Wevelgem. Hopelijk nemen we dan een overwinning mee naar huis...

2 opmerkingen:

Yves zei

Schoon, héél schoon weer daar in Torhout. Alleen jammer dat het zo snel 'voorbij' was...
Grtz Y
PS Doe het goed volgende week, zonder mij...

elien & dimi zei

we nemen u mee in gedachten Yves! En nee, we zullen zeker niet vergeten de groetjes te doen aan Serena en Chloë met de klapdeuren...