maandag 21 april 2008

De laatste loodjes wegen het zwaarst...

Op vrijdag 18/04 kwamen de Bruggelingen proeven van de Ronsische gastvrijheid. Ze kwamen alleszins terecht in een héél sfeervol sportcentrum, waar de 3 ploegen samen met hun supporters voor de nodige ambiance zorgden!
The loft Lounge Café Joly mocht het opnemen tegen Piramid Bina Cannar. Onze ploeg slaagde er niet in met zijn vaste ploeg te verschijnen, maar kon gelukkig rekenen op 2 fantastische vervangers. Merci gasten!!!
Thomas beet de spits af als vierde man. Het was moeilijk tegen de meer ervaren piramid speler, maar Thomas deed de Bruggeling verdomd goed zweten. Thomas verloor helaas de partij met 0-3 maar hij heeft ongelooflijk zijn best best gedaan. THX Thomas
Daarna betrad Sam het court. Jawel, de zoon van...
Sam begon wat aarzelend aan zijn partij, maar vanaf de tweede set zagen we een zeer sterk spelende Sam. Hij speelde mooi spel en leit de tegenstander zien dat er talent in Ronse te vinden was! Spijtig genoeg verloor ook Sam zijn match. Toch nen dikken MERCI Sam!
Mathieu D. speelde vandaag als tweede man in onze ploeg. Hij startte de partij goed. Hij wist onmiddellijk een setje binnen te halen. Het kwam tot een 1-1 gelijkstand na 2 setjes. Na de derde set stond het 2-1 voor de tegenstander, maar helaas moest Mathieu zijn handdoek op het court gooien wegens hevige rugpijn. Niets aan te doen, het stond 0-3 voor de Bruggelingen.
Als laatste speelde Dimitri zijn partij. Nog steeds last hebbende van zijn blessure, hoopte hij de wedstrijd te kunnen spelen zonder zich verder te blesseren. Gelukkig was de Bruggeling veel zwakker dan Dimitri en stond het al snel 3-0 voor ons. De eer was gered.
Volgende week trekt onze ploeg naar Torhout. Hopelijk komen ze met meer puntjes terug...

Geen opmerkingen: