zaterdag 12 april 2008

BG Finesse: Degradatie is een feit.

Na 3 weken rust moest de 2de ploeg het opnemen tegen de eerste in de rangschikking; Ostend Squash 1. Mathieu kon deze keer niet mee waardoor we ons jeugdproduct Julien de kans gaven om ervaring op te doen in de competitie.
Seba startte als eerste aan zijn match. De eerste 2 sets gingen vlot naar de tegenstander maar Seba vond dat hij beter kon. In de derde set stak hij een tandje bij en het stond 2-1. Maar in de 4de set moest Seba zijn meerdere erkennen; 3-1.
Julien mocht dan op de court. Het is duidelijk dat hij veel talent heeft maar zenuwachtigheid en een gebrek aan ervaring zorgden er voor dat Julien nooit zijn spel kon opleggen. Hij verloor in 3 sets maar bewees dat de jeugd van SCR binnenkort klaar is om de competitie te versterken!
Jean was dan de volgende aan de beurt. Hij moest het opnemen tegen Francis die op een paar punten van C3 staat. Jean startte heel sterk en won vlot de eerste set, de 2de haalde hij ook nog nipt binnen maar dan ging het licht uit en... verloor hij met 3-2. Het wordt een gewoonte...
Guy mocht het dan nog proberen om voor het eer-reddende puntje te zorgen tegen Oliver Feys (B3). Na 10 minuten echter mocht hij gaan douchen (9-1, 9-0, 9-0).
Bij deze is BG Finesse mathematisch zeker van degradatie. Maar de ambitie is er al om volgend jaar volop voor de titel te gaan in 5de!!!

1 opmerking:

elien & dimi zei

Hint ; Op dinsdag is er van 20 tot 21u30 training...