zondag 21 september 2014

Oliver AA Tornooi - Future Sports

Vhseizoen weer begonnen is, zijn ook de jeugdtornooien weer begonnen.

Afgelopen zaterdag namen 7 jeugdspelers deel aan het Oliver AA Tornooi in Zottegem.

Box 1 (8 deelnemers)

Robin Miel begon sterk aan zijn tornooi met een mooie overwinning tegen Seppe Goris. In zijn volgende wedstrijd nam hij het op tegen Daan Van Der Meiren van Recrean. Na een spannende wedstrijd moest Robin jammer genoeg de duimen leggen met 11-13 (en een gesprongen snaar) in de laatste set.
Ook in de laatste wedstrijd kon hij net niet winnen. Toch een heel verdienstelijke 4de plaats van Robin, bij zijn eerste AA Tornooi in de hoogste box.

Cayetano T'Sjoen betaalde leergeld in zijn eerste twee wedstrijden die hij nipt verloor tegen meer ervaren tegenstanders. In zijn laatste wedstrijd kon hij wel winnen : 7de plaats voor Cayetano.

Box 2 (8 deelnemers)

Arnaud Verheyden versloeg in zijn eerste wedstrijd 1° reekshoofd Thibault Goetry in 2 sets na een zwaarbevochten 1ste set (15-13). Ook in de halve finale moest hij tot het uiterste gaan maar hij plaatste zich mooi voor de finale.

Tim Dekeyser won vrij gemakkelijk zijn eerste wedstrijd. In de halve finale versloeg hij Jef Leys na 3 spannende sets.

De finale werd een spektakelmatch tussen de 2 ploeggenoten : na 3 spannende sets won Arnaud de wedstrijd en zo box 2.

Box 3 (8 deelnemers)

Nona Vanpevenaege verloor haar 1ste match tegen een sterkere tegenstander.
Haar 2de wedstrijd was een echte thriller, die ze jammergenoeg verloor : (10-12, 12-10, 9-11), om nadien haar 3de wedstrijd gemakkelijk te winnen.
Een mooie 6de plaats voor Nona

Box 4 (14 deelnemers)

Pedro Vanmaldeghem speelde een sterk tornooi : van zijn 4 matchen kon hij 3 winnend afsluiten : een mooie 5de plaats was het resultaat.

Mini  Oranje 

Lore Dekeyser, speelde 3 goede wedstrijden, waar ze er 1 van kon winnen. Als enige meisje in haar reeks, was een mooie 3de plaats het resultaat.

Proficiat allemaal.


Geen opmerkingen: